Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 變形金剛MP-19 煙幕Smokescreen登場!!!

你咪講埋哂啲衰嘢! 老變盡在你手......   

MP-22 馬格斯等梗你........... ...
可變戰士 發表於 2-4-2014 10:34 PM

等你買咪得囉................借我玩.................{:1_220:}
多謝師兄分享靚相!    師兄 趁現在市場上仍能找到舊的 MP 系列, 快追回欠缺的啊!  否 ...
mythsgod 發表於 2-4-2014 11:59 PM

多謝建議.............不過我唔想入咁多老變喇...........:79:太深喇個坑~
無限金錢...
jimchan829 發表於 3-4-2014 12:44 AM

會長我邊有得同你比吖...............{:1_240:}
入黎支持文師兄先,唔買唔買還須買,呵呵{:1_223:}{:1_218:}
入黎支持文師兄先,唔買唔買還須買,呵呵
tolete 發表於 3-4-2014 11:52 AM

thx, 只不過咁岩有fd幫手先入咋..............你見我咁遲先入就知啦...........{:1_197:}
樓主D相係用咩SOFTWARE執相的?
thx, 只不過咁岩有fd幫手先入咋..............你見我咁遲先入就知啦...........
ray文 發表於 3-4-2014 03:17 PM

肯定靚價入啦,呵呵
等你買咪得囉................借我玩.................
ray文 發表於 3/4/2014 09:43 AM

我已經見到有馬格斯圖:shiny:, 唔知官方定第三方出, 買喇! 等你出包膠....{:1_220:}
肯定靚價入啦,呵呵
tolete 發表於 3-4-2014 07:21 PM

靚價肯定唔輪到我...............肯定比你地入晒啦.............:he:
樓主D相係用咩SOFTWARE執相的?
threeeye914 發表於 3-4-2014 06:03 PM

只是用魔術手作調較...............都冇咩點執, 因為好懶, 又唔識............{:1_197:}
我已經見到有馬格斯圖, 唔知官方定第三方出, 買喇! 等你出包膠....
可變戰士 發表於 3-4-2014 09:57 PM

老變唔入喇.................冇位擺.............你入啦............:sad:
老變唔入喇.................冇位擺.............你入啦............
ray文 發表於 4-4-2014 10:18 AM

買啦,入啦!:75::75::34:

{:1_226:}{:1_226:}
買啦,入啦!
tolete 發表於 4-4-2014 12:17 PM

唔洗再毒我.....................{:1_225:}
ivancheng 發表於 4-4-2014 12:20 PM

正野.............................:71: