Toysdaily 玩具日報

查看: 22245|回復: 77

[玩具攝影] 變形金剛MP-19 煙幕Smokescreen登場!!!

今次呢隻MP-19 煙幕Smokescreen雖然已推出了一段時間, 原本都不打算入手的.................{:1_197:} 而且之前已入手同變形系統的MP17及18, 本來都已足夠了.............{:1_238:} 但基於MP19的車型真的幾型仔, 顏色又SHARP, 最重要係多得好友相助可以用較便宜的價錢入手, 所以最終都係..........................乖乖帶埋佢返屋企了.............:43: 真係平, 靚, 正呀!!!{:1_208:}

簡單速影入櫃.....................{:1_209:}

BOXART沿用同系列設計款式~

包裝內配件同樣十分簡潔, 肩鎗不用以特典方式喇~

串燒3兄弟終於齊人喇................{:1_208:}

今次呢隻MP-19 煙幕Smokescreen雖然已推出了一段時間, 原本都不打算入手的................. 而且 ...
ray文 發表於 1-4-2014 11:09 PM

睇完d相 我都想入tim/.\
哩3隻最想入係哩隻MP-19,:he:  MP-21至30等梗你. {:1_220:}
Ray兄.....之後的更加必入...MP20, 21, 22, 23.............期待!!!!!:57:
岩岩都入左MP坑買番鍾意既車款,MP19真係好sharp醒,
不過我隻唔好彩頭帶位藍色部份甩左少少油,
唔知有冇咩簡單補油方法呢?!
ray文兄嘅帖一定要支持啦 ~
恭喜儲咗Fairlady 小隊 ~ !
文爺又放毒{:1_208:}
睇完d相 我都想入tim/.\
MF12 發表於 1-4-2014 11:50 PM

咁就唔好等喇............呢個系列真係算平靚正呀............抵玩~:71:
哩3隻最想入係哩隻MP-19,  MP-21至30等梗你.
可變戰士 發表於 2-4-2014 12:01 AM

你未入咩........................:58:
Ray兄.....之後的更加必入...MP20, 21, 22, 23.............期待!!!!!
manchuenau 發表於 2-4-2014 12:21 AM

AU兄, 諗住唔入咁多老變...............但mp20,21都已經訂了...................:79:
岩岩都入左MP坑買番鍾意既車款,MP19真係好sharp醒,
不過我隻唔好彩頭帶位藍色部份甩左少少油,
唔知有冇咩 ...
mryan888 發表於 2-4-2014 12:32 AM

最近幾款mp車系列都算好正.............抵玩......:43:
補油小弟不在行..........可能要請教其他ching喇..........但不嚴重嗎.....{:1_215:}
ray文兄嘅帖一定要支持啦 ~
恭喜儲咗Fairlady 小隊 ~ !
Kuuga_iwsp 發表於 2-4-2014 02:13 AM

thx kuuga兄............你都入晒啦..........:)
文爺又放毒
sumissum 發表於 2-4-2014 03:46 AM

人人毒我, 我毒人人...............:x
大連王國又添一員。幾時有新櫃睇啊
:64:      好圖! 多謝分享