Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ernest1008

[玩具資訊] 是日一入,HK終於有貨喇 ~ 忍者龜CLASSIC巴比 & 史迪

this is so nice !
回復  小堅

上次見16X, 不過我見果間差不多每日都轉價錢; 海鮮一樣日日鮮
ChrisLamXYZ 發表於 2-4-2014 08:00 PM

唔知係唔係同一間...
我見網拍有間又係話IN'S...
不過唔係東京X...
我十五十六想入埋佢...
{:1_229:}
回復 17# 小堅

其實美玩,除非想買蝙蝠俠; 唔係的話集中有美玩新款賣除咗車站就只得一間:DD 但因為佢係睇銷量而改變價錢,所以好難作準; 會有時平時貴的情況出現!不覺唔怪得佢,量多咪平; 少咪加價。見過番過再販DCC小丑開頭見16X,過兩日變咗26X; 唔通話佢炒賣?!:p

斗城應該會番,因今年仲有電影出; 上次哩個系列都算幾好賣:71:
回復  小堅

其實美玩,除非想買蝙蝠俠; 唔係的話集中有美玩新款賣除咗車站就只得一間 但因為佢 ...
ChrisLamXYZ 發表於 3-4-2014 01:24 PM

朋友話尖斗已返...
有興趣既朋友可以去睇下...
騎劫一下樓主,有一些事想問,這系列的4隻龜剛開來玩,但其中兩隻龜的膊頭關節都超硬,完全拎不動,有無朋友都係這樣?同埋有無方法解決呢?thx
騎劫一下樓主,有一些事想問,這系列的4隻龜剛開來玩,但其中兩隻龜的膊頭關節都超硬,完全拎不動,有無朋友 ...
武田好誠 發表於 4-4-2014 11:24 PM

我果D無問題,你不如試下用熱風筒吹軟佢試下得唔得先啦
其實邊度仲有得買??
我琴日出現時望下  吾見有貨
:64:
我果D無問題,你不如試下用熱風筒吹軟佢試下得唔得先啦
ernest1008 發表於 5-4-2014 02:06 PM

用風筒吹過都唔得,反而用WD40噴過,隔左一晚有一隻一邊手郁得番.會唔我入錯了假貨......