Toysdaily 玩具日報

查看: 5754|回復: 22

[玩具資訊] 是日一入,HK終於有貨喇 ~ 忍者龜CLASSIC巴比 & 史迪

行貨~因為吸塑內的封面卡紙有行貨貼~唔通係HK做包裝???

PS:唔知點解,原相係直身的~POST後就變了橫向~
Very good 師兄會開黎玩?:57:
Classic characters! :71:
應該水貨黎,不過忍者龜外國訂多數只限USA; 所以水貨入手都唔易><另一徒徑就係內地T~
今次應該係行貨黎......早兩日深水精粉都有
唔知反嘔城會唔會返貨...
對上個SET忍者龜依家出面平到笑...
唔知反嘔城會唔會返貨...
對上個SET忍者龜依家出面平到笑...
小堅 發表於 2-4-2014 10:51 AM

而家咩價? MK OR 深水&#22487;?
而家咩價? MK OR 深水步?
goldwater 發表於 2-4-2014 10:59 AM

之前個SET忍者龜,一套四款...
街價同網拍都係三魚左右抵玩...
回復 6# 小堅
小弟就響反嘔入左{:1_222:}
童年既玩具
一定要買!
回復 5# SARU

見佢百半一隻,仲以為水貨{:1_236:}以上次街價來講,ins兩隻加埋個價應該買到3隻……
回復 9# whitedol

覺得值得入咪OK:71:唔通明明覺得好玩,但又要等平先入; 惡性循環代理見銷量唔好就唔番!最終想買落去儲的人只好&#25598;水貨,而且哩個系列的價格定位係現在的美玩Figure市場已經唔高。只因斗城都定得唔高,街鋪都係用番幾十蚊差額&#25886;番D優勢; 批發商有批價貨更可有割價優勢:p
回復  小堅
小弟就響反嘔入左
whitedol 發表於 2-4-2014 11:33 AM

X 2...
個時仲要周圍搵...
之後返大貨個陣就冇人要...
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=208141&highlight=
回復  SARU

見佢百半一隻,仲以為水貨以上次街價來講,ins兩隻加埋個價應該買到3隻……
ChrisLamXYZ 發表於 2-4-2014 12:43 PM

我見IN'S個價同之前反嘔城第一水忍者龜個價一樣...
回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=722208

4&ptid=222477]14#[/url] 小堅

上次見16X, 不過我見果間差不多每日都轉價錢; 海鮮一樣日日鮮:DD