Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: evilalive

[分享討論] 真係好大個波呀....水着Super Sonico Figma

evilalive 發表於 4-4-2014 10:21 PM
今日終於收到日本寄來的索尼子,但好奇怪...原來小弟既"逃"貨竟然同日版一樣,就連兩只面相上色都冇分別... ...

請問幾錢 我好想買 謝謝
我都鐘意健康膚色多d
hellobaby 發表於 4-9-2014 02:23 AM
請問隻FIGMA索尼子幾錢啊?我好想買啊

正版的在日網阿嫲傻賣九千幾yen,連埋轉運費到香港,應該港幣九魚左右咯。。。

香港阿虎網,我見都是一牛一魚左右。。。

大陸桃堡,就有“散”貨,人仔三魚多到五魚多都有。。。

我日本購入一件正貨,也有在大陸買入一件散貨。放在一起,我不告訴你,你是分不出,哪個是堅貨、哪個是假貨。:he:
龍星丸 發表於 4-9-2014 06:15 PM
我都鐘意健康膚色多d

我喜歡白雪雪的女生
gazza1211 發表於 4-9-2014 11:07 PM
正版的在日網阿嫲傻賣九千幾yen,連埋轉運費到香港,應該港幣九魚左右咯。。。

香港阿虎網, ...

那請問3魚多跟5魚多有什麼分別啊?

fktuen 發表於 4-9-2014 01:11 PM
小弟入唔到"逃保"貨

我見桃保現在仲有啊。
hellobaby 發表於 4-9-2014 11:35 PM
那請問3魚多跟5魚多有什麼分別啊?

基本上一樣的。只是賣家賣價不同。
gazza1211 發表於 5-9-2014 11:42 AM

3魚多仲有嗎?
能PM Link給我嗎?
gazza1211 發表於 5-9-2014 11:42 AM

我都想要LINK啊,請問可以PM給我嗎?可我還是新手,好似唔可以PM...:cool:
hellobaby 發表於 5-9-2014 02:47 PM
我都想要LINK啊,請問可以PM給我嗎?可我還是新手,好似唔可以PM...

唔駛pm link啦,自己上去淘寶search就行啦,用“Figma 索尼子” 就行,只有幾個賣家是註明賣“散貨”的。
gazza1211 發表於 5-9-2014 03:37 PM
唔駛pm link啦,自己上去淘寶search就行啦,用“Figma 索尼子” 就行,只有幾個賣家是註明 ...

謝謝你,我找找看
Oops近排好忙少上來miss哂D問題,super sonico初出時,日本Y記見有平貨,但現在已過了一段時間,逃貨及日本都加回價了.....
我睇過吓,現在逃寶都好似成五百幾人仔,對返港紙加埋運費差唔多成七百幾八百,仲要驚佢件貨唔知得唔得,萬一有問題,成八舊水夠我買兩隻玩具了,最後我放棄了…………可能遲D又翻出呢
hellobaby 發表於 7-9-2014 09:01 PM
我睇過吓,現在逃寶都好似成五百幾人仔,對返港紙加埋運費差唔多成七百幾八百,仲要驚佢件貨唔知得唔 ...

嘩....去到咁既價,逃貨勿追喇,如有source bid開日拍物品,見意多留意,七百野己可入正品了!