Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 真係好大個波呀....水着Super Sonico Figma

回復 12# gazza1211

左邊係逃保嗎?色水冇咁好!
如果右邊係逃保咁真係要入返隻啦!
之前我都見逃保有但3百幾覺得太貴!
回復  gazza1211

左邊係逃保嗎?色水冇咁好!
如果右邊係逃保咁真係要入返隻啦!
之前我都見逃保有 ...
brian_ctw 發表於 31-3-2014 02:21 PM

開估啦~~~~~~~右手邊的那個才是“逃保”貨,左邊是日版貨:he: 分別為:
》》日版貨膚色偏白(有些日網報告也有提到這一點)。除了不同顏色膠料mix不同外,日版貨可能消光做得多一點。
》》日版貨的比堅尼是珍珠白色,“逃保”貨是白色。
》》日版貨瀨雪條的臉相,牙上白色上的明顯一點。
》》日版貨害羞的臉相,嘴唇上色薄一點。
另外,這次膠的質地也沒有分別,不會像一些老鼠貨,膠明顯偏軟,企得耐會變形。Anyway,如果你沒有兩個都買,根本不可能分得出分別。買日版貨和“逃保”貨分別在于有沒有靚靚包裝、DVD、明信片等等,“正版貨”三個字這光環。不是鼓勵老鼠,事實“逃保”貨也很貴!有興趣的玩家可以留意一下阿嫲傻,現在價格有點鬆動,八/九千yen有交易了!
堅大!堅正!!!

逃保貨係?多數有咩分別,假野OR物質差D既正貨?
回復 19# 小諾

我覺得逃保貨有D係老鼠貨,有D係複件!
逃保貨其實都唔平,靚果D逃保貨只是平1/4左右,仲要冇盒!

今日終於收到日本寄來的索尼子,但好奇怪...原來小弟既"逃"貨竟然同日版一樣,就連兩只面相上色都冇分別....
回復 21# evilalive

師兄日版入左幾錢?可否PM在下,同埋有冇"逃貨"條LINK?
痴漢亂入~~~~~~~:DD
真係好大個⋯⋯pat

請問隻FIGMA索尼子幾錢啊?我好想買啊

我都想要條LINK睇下...好似好正咁...買隻返黎粗玩都好
俾錢個時有無面紅, 咁大個波 ......
你....:blame:

俾嗰標題騙咗入來...:26:

支持!{:1_197:}

等通販隻日燒色唔使貴玩:58:

nela 發表於 30-3-2014 11:24 AM
我都入咗. 支雪條要小心玩呢.

真係要好小心....唔係就玩不文了! :p

小弟入唔到"逃保"貨 :sad: