Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Deagostini Robi Robot 週刊 ロビ再刊行版

回復 29# 老孫

第36期開始,會有張應募券,將36∼60期嘅三角印花剪低貼上去,
一儲到第60期就可以交返去你所訂robi嘅書商,佢就會幫你寄,
為免寄失,做定copy,費事話無收過!
回復 31# borisasf
收到,thanks.

你是最近期先開始訂嗎?
下......唔會比電話,咁我星期一過去問下先,borisasf師兄你羅到第幾期呀:35:
回復 32# 老孫

係呀!二月尾訂...三月尾第一期!
回復 33# especialprint

已經去到第7期,有時一星期會有兩期一齊攞!

有冇同好都係知X剛剛訂,之後大家分享下最新期數情況。
borisasf師兄....謝謝先{:1_208:}
老孫 : 我上年8月訂等到依家{:1_198:}
回復 37# especialprint

所有訂 robi 書既朋友注意

書店有可能入左舊版本書,而不是新發行版書,而照樣買俾近排想買新版書既朋友

問題係  如果你地想換禮品會用左舊印花,發行商未必會接受,書店亦都不會支援這個問題

所以大家要睇清楚才攞書

所有新版書都有黃色印標籤

另外,新版應募卷係藍色

回復  especialprint

所有訂 robi 書既朋友注意

書店有可能入左舊版本書,而不是新發行版書,而照 ...
老孫 發表於 28-4-2014 02:44 PM

好在有大大提醒 如果唔係真係唔識分:71:
回復 39# louislos

書店每日咁多唔同種類書出入,佢地唔會理咁多,只在乎有冇錢到手,我都係因為 robi 邊買邊學,希望大家本地香港玩家,可以多D互相支援分享。
謝謝......老孫 {:1_197:}

可否給我香港代理的FB LINK? 謝謝:64:
今日去羅左啦{:1_197:}1……7期,不過都好大盒呀
可否告知小弟怎樣可以在香港訂到?:64:
回復 44# aSTRObOY

pls check PM.