Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] Deagostini Robi Robot 週刊 ロビ再刊行版

回復 15# borisasf

ok,但近來超忙,連自己個post都無時間update
good sharing! looking forward for the HK version in Sept 2014!!! :handshake:
第六期到着...
DSCF6674.JPG DSCF6675.JPG DSCF0501.JPG DSCF0505.JPG DSCF0506.JPG
回復  borisasf

港版會係九月開炲出,香港代理已係面書有公佈~
BoaY 發表於 10-4-2014 02:29 AM

港版會講廣東話?
港版會講廣東話?
simpsons 發表於 19-4-2014 09:41 PM

我覺得佢識聽廣東話指令,但應該只識講日文!
borisasf 發表於 21-4-2014 03:42 PM

{:1_237:}
回復 19# simpsons

我覺得港版會識聽識講廣東話,因為台版識講國語~
borisasf 發表於 21-4-2014 03:42 PM

佢本身不是識認20種語言?
回復 23# simpsons

若果係咁勁就好喇!唔駛俾老婆大人寸!!
回復  simpsons

若果係咁勁就好喇!唔駛俾老婆大人寸!!
borisasf 發表於 23-4-2014 11:12 PM

http://shopping.japan-i.jp/cht/a ... 0328_RobotRobi.html
看看~~可以反擊了~:^

網內說是"組裝完成後,除了智能設計外,還能聽懂約200多種語言,可在日常各種情景下進行對話,而且還配備有「行走」、「對話」、「歌舞」等跳舞、唱歌、定時器、遙控等功能及能動性。"

看片還可控制電視、和智能吸塵機對話
http://blah.pegadesign.com/index.php/archives/5899
搖控電視應該只係未來發展既其中一樣可能性
而受關注既係佢用電腦程式寫既指令 令可能性無限伸延
Robi 坐駕...八月始動!

http://deagostini.jp/site/rbi/robicle/
點解我無收到知X叫我去羅架{:1_198:}
請問應募卷係咪有表格要填?  如果係換櫈第幾期有表格?
回復 28# especialprint

佢唔打俾你架,我個個禮拜尾都用fb去問佢!