Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 星期五,悶悶地- 講下有邊隻HOTTOY 係大家等緊既.

回復 89# darker26
a few thousand dollars Toys? my queen will be too smart to find out:42:
我有朋友都成日用呢個藉口
chshting 發表於 4-4-2014 04:47 PM

原本大家都........................{:1_229:}
Mark42,又勾起D傷心回憶...待果時冇訂到呀{:1_198:}{:1_198:}:sad::time::79::die:
唔制呀:63::63::63:
我堅信..
如果痴痴的等, 某日終於可等到...一生中最愛

"Mark42"  < -- 還剩唯一張訂單..
我堅信..
如果痴痴的等, 某日終於可等到...一生中最愛

"Mark42"  < -- 還剩唯一張訂單..
HT模型愛好者 發表於 5-4-2014 08:27 AM

你好似想我幫你要左佢咁喎:58:
Mark42,又勾起D傷心回憶...待果時冇訂到呀
唔制呀
可諾 發表於 5-4-2014 06:30 AM

若仲未買單,建議不要買。待正貨出了一兩個月,睇下有無好價。

註:WM2在網上久不久有減80至100全新貨
本來得42,剛加多Set隊長。

CA2唔係機械,以HT今天的生產力,我估4至6個月有!睇下點?

註:WM2在網上久不久有減80至100全 ...
ilove12inch 發表於 5-4-2014 01:52 PM

多謝師兄好心提醒,但入坑以來都係訂過一隻mark7,今次set隊長先係第二次,所以超多野未識

…乜野係WM2:35: {:1_215:}

註:WM2在網上久不久有減80至100全 ...
ilove12inch 發表於 5-4-2014 01:52 PM

一出個時 張單貴3-4百都有....衣家比正價更平....
多謝師兄好心提醒,但入坑以來都係訂過一隻mark7,今次set隊長先係第二次,所以超多野未識

…乜野係 ...
可諾 發表於 5-4-2014 02:33 PM

WAR MACHINE MARK II
回復 98# 可諾

若你是新手,更加唔好參與買單活動。累積多D經驗先。

個人認為M42升唔到幾多:
1,訂購期長,貨極多,唔急玩,出大貨後三個月內一定有好價出現
2,lM熱退了
3,WM合金都炒唔起,正旦lM42比你炒盡加4百好未?

非合金33,17更不用說了&#8943;&#8943;

等!
本來得42,剛加多Set隊長。

CA2唔係機械,以HT今天的生產力,我估4至6個月有!睇下點?
ilove12inch 發表於 5-4-2014 01:55 PM

我應該星期一去訂, CA2, :42:
師兄係咪20/F ?
回復  可諾

若你是新手,更加唔好參與買單活動。累積多D經驗先。

個人認為M42升唔到幾多:
1,訂 ...
ilove12inch 發表於 5-4-2014 11:55 PM

多謝指教呀:shiny: {:1_227:}
再問一下,42原價係幾多,知道幾時出貨嗎?
第時同人收有咩要注意?
:64:
我應該星期一去訂, CA2,
師兄係咪20/F ?
darker26 發表於 6-4-2014 12:27 AM

冇錯!就用你既熱情一口氣跑上去訂啦:43:

:34:
頂隻IP 又遲一個月,Sideshow 話5月即係下個月先發貨:63::63: