Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 星期五,悶悶地- 講下有邊隻HOTTOY 係大家等緊既.

頭像被屏蔽
我等緊佢汁粒,等我唔使成日做窮鬼
我等緊隻步驚雲呀, Hot Toys你捨得出未呀

老實講我隻隻Iron Man都有, 所以唔係話咁期待Iron Man, 我 ...
jerry1023 發表於 28-3-2014 07:05 PM

我都係,雖然家中既iron man唔多
但已經覺得咩都夠曬  
反而對港漫角色雲師兄有d期待
師兄呢句夠絕,但中晒……{:1_198:}
我等緊tony 條女,幾時先有呀:42:

我目標清色,只等哂這幅內容相中物再與這張海報影返一次甫屎照,收得工:oh:(不知何年何月齊人) border=0 />
ROBOCOP! ROBOCOP! ROBOCOP!!
iron patriot, mark 42, 33, whiplash mk. 2,
等緊Mark XXXIII, Bat Armory 同黑小姐3.0!

仲等緊夏羅古條女 - 穿紅衣的有紀螢小姐

P.S. 應該係閒聊區Topic?
回復 14# darker26

Lemon仍未到。

老番Lemon頭一街都係,一虎都係,一淘寶都係,隻正版仍未來,真怪異!Bill哥對產品充滿信心,你急佢唔急。

講返HT,隻Mark戰損排死人(我無排),眨眼間又一年了,其實傾下等下,玩下時間晤 係咁難過。不過真希望HT改善下機甲產品生產速度,真係要成十幾個月嗎?

最後,希望復活節有42玩!
回復 4# darker26

『本來』,咁而家呢?:67:
我等緊佢汁粒,等我唔使成日做窮鬼
youlovetoy 發表於 28-3-2014 08:10 PM

Nice one! And I waiting for Close out sales too!!
起座公屋咁大工程,一至兩年攪掂入得伙,整件一呎高公仔,要整足年幾,咪能玩啦,自己訂嘅限期前又出唔到貨,不如唔好寫第幾季啦,寫明「等得你就等」,等d消費者唔好有期望
起座公屋咁大工程,一至兩年攪掂入得伙,整件一呎高公仔,要整足年幾,咪能玩啦,自己訂嘅限期前又出 ...
taifat 發表於 29-3-2014 10:28 AM

咁有啲野係比登天(上太空)還要難嘅...{:1_203:}
回復 28# taifat

師兄講得好!但H丅無真正競爭者,只有等。。。
    有競爭先有進步,近排除Diecast War Mechine有進步外,大部份新產品冇進步之餘,配件小唔計,頭雕表情一貫異常呆板。。H丅落幾多力去進步,去狅熱,1心裏有數@:38: