Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SR合金 GENESIC GAOGAIGAR

始原勇者王水準算高,可動性強,
配件也多,但含“金”量不算多,
不過整体還是有水準。

我的玩具BLOG有更多圖片∼∼
http://yin000toysbox.blogspot.hk/
還有FACE BOOK專頁,得閒上去睇睇
http://www.facebook.com/pages/YIN-TOYS-BOX/247975285339116
好圖入黎支持下先...
呢期GGGG大熱...
TD好耐都未試過同一隻玩具有咁多人POST...
:71:
:71::71::71:......
証明呢隻係好野黎...............:71:
回復 4# ray文

我覺得...... 有改進空間的,有些地方設計還未算完美,
但也算是近期的傑作∼∼
呢隻真係好正!!!!!!!!!!!!
回復  ray文

我覺得...... 有改進空間的,有些地方設計還未算完美,
但也算是近期的傑作∼∼
yin 發表於 27-3-2014 08:40 PM

絕對同意啦.............好難完美呢..............面相可以再好d, 多d合金同埋可以合體就正爆喇.........{:1_228:}