Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America:TWS:1/6th scale Winter Soldier Collectible Figure

頭像被屏蔽
头雕点解有黑眼圈唧?
無意引起任何誤會或不敬, 更不是說誰對誰錯. 我只覺得討論區目的就係比大家討論, 咁討論一定有人贊好或是所謂的"負評". 呢度都有好多post是講HT出得好的, 唔通又話佢地做媒咩~ 另外就算有10個係負評都好, 可能其餘90人係無留言但已經走o左去訂了.

我覺得贊好, 彈好, 都係自己意見, 又唔係叫人千萬唔好訂. 錢係自己的, 負擔得起, 自己喜歡, 想訂咪訂lor, 唔需要理別人點講~ 如果講2句就縮, 咁好似有少少誇張啦~ XD

再次說明: 唔係針對任何人的說話, 如有不敬, 先行說句對不起
头雕点解有黑眼圈唧?
weio_o 發表於 27-3-2014 04:30 PM

無意引起任何誤會或不敬, 更不是說誰對誰錯. 我只覺得討論區目的就係比大家討論, 咁討論一定有人贊好或是所 ...
jeffloh 發表於 27-3-2014 04:31 PM

一個字:買定離手...:74:
1.) 幾乎每張海報都有的狙擊槍怎麼沒有?怕貴可以做bonus part 加錢買。
2.) 點解唔用類似雷神手臂?呢隻手臂似6寸孩之寶。
1.) 幾乎每張海報都有的狙擊槍怎麼沒有?怕貴可以做bonus part 加錢買。
2.) 點解唔用類似雷神手臂?呢隻手 ...
fishnchips 發表於 27-3-2014 04:39 PM

支'狙擊槍'現實中有無...有的話可以自組...
有'M記拉臣' HT唔出... 要揾都幾麻煩...
ps.出得太密啦...現貨見啦:51:
回復 64# jeffloh

100% agree with u. I am disappointed with this WS but I am going to order it anyway. Because HT has the 12" license and I have no other choice.
回復 61# chshting

訂500 1400
VIP1305
回復  jeffloh

100% agree with u. I am disappointed with this WS but I am going to order it ...
fishnchips 發表於 27-3-2014 04:47 PM

I think my passion in 12" figures has gone, one reason is "waiting too long". I prefer more relaxing life like eating good food, watch movies etc rather than paid the deposit and forgot what I have ordered until the staff call. But I still think HT figures are very good and high quality! (only sometimes the pricing is a bit high~ XD)
終於開訂,坦白講睇完圖有啲失望,感覺唔有型兼且有啲頓,上次隻雷電就有型有款正好多,令人即刻想訂,呢隻……{:1_206:}
回復 36# chshting

Winter Solider 呢種手臂的可動性也不見得很好,應該類似史太蟲Body,最多90度左右。
咁 Falcon 出未呀??:o
$1400真係貴左D啵⋯⋯⋯⋯等下個版出左再睇下先
雖然感覺一般,但都會訂