Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America:TWS:1/6th scale Winter Soldier Collectible Figure

幾時出現黑眼圈。。點解我唔覺。。邊位師兄幫小弟回憶下,真係好想知。。。多謝
回復 138# billsimba

以我記得, 應該係咁:
- 唔露樣有口罩時 - 日頭冇黑眼圈; 夜晚作戰有黑眼圈
黑眼圈有口罩就應該係預告2:28秒呢段打鬥(係有黑眼圈), 不過夜晚渣左黑眼圈動作又太快都唔多覺 @@
youtube.com/watch?v=BzntMEtOUd4

- 露樣冇口罩時 - 長期冇黑眼圈
所以ht應該令個口罩除得,咁就可以有晒3個組合
回復 139# 蚩尤邪神

師兄, 睇番條trailer, 似乎Winter Soldier露全相既情況下, 真係冇搽黑眼圈,
反而戴口罩果陣先有搽! (天台接盾牌果幕)

當然家陣只係憑一條Trailer求證, 未必準確,
但若然屬實, HT個露全相頭雕真係有需要修正番.
回復 140# JohnnyM

其實大家都係睇左套戲先對ht隻野有咁既疑問, 我諗都唔差得遠了
印象中所有佢除罩既場口都真係冇黑眼圈的~  
其他睇左戲既師兄都可以指點下, 未睇戲既留意一下睇下有冇發現~{:1_205:}
剛睇完套戲,希望winter soldier 隻左手做返包膠同muscle感重啲
戲入面隻手金屬感好重,呢隻冇個種感覺
電鍍銀仲好
戲入面隻手金屬感好重,呢隻冇個種感覺
電鍍銀仲好
Bat 發表於 5-4-2014 04:52 AM

電度銀會好易花!咁樣花咗冇咁外眼!
戲入面佢幾型的。。。。
今日睇咗套戲,對呢個角色更加冇興趣.....
頭像被屏蔽
回復 147# iwillneverlose

其實佢隻手好似八爪博士D機械臂一節節
伸縮自如
HT一定做唔到
依家HT又要可動又要遮醜
上臂關節位由凹變凸
開合小過90度
雙手揸槍絕不自然 其一
其二 長頭髮難以做出瞄準狙擊姿勢
HT唔出狙擊槍原因
其實都唔係冇出現過眼黑圈架...
回復 149# ky92

噃,唔睇張相真係唔覺有熊貓眼出過場!
其實漫畫版冬日戰士係短頭髮......不過電影整到佢長髮扮型!
其實都唔係冇出現過眼黑圈架...
ky92 發表於 6-4-2014 01:44 AM

係咪拍得夜得泄先出黑眼圈!?XD