Toysdaily 玩具日報

[詢問] 如何買大型玩具返屋企而不失霸氣

太大的包裝,真的很難掩人耳目呀{:1_206:}
回復 7# anakin360

呢樣超讚
喺佢心情好既時候先入貨!
我試過......
"老虎" 一路都無ee哦哦,
但有日突然爆seed ***{:1_202:}你買買買買,買過層樓呀***
無論如何,太太最重要!

先立功,再得批准,咁先買得開心,享受哂隻玩具的樂趣!
ilove12inch 發表於 21-3-2014 03:01 PM

呢位師兄真係講得好岩~~
無論點都好~對玩具幾有大愛都好~
首先都要先滿足到老婆滿足到家庭~~
大人同小朋友玩玩具既分別就係大人識得量力而為適可而止~~
我覺得可以氹下佢先~~然後先申報~~
要佢完全明白就真係無咩可能~~哦就點都會有~~
但起碼唔會吵鬧收場ma~~
原本我老婆都有投訴,但依家放到連佢公司都有幾大箱,有圖為証:(
ee哦哦同唔比你買是兩回事。
咁你咪你有你買, 佢有佢哦. 唔通你想佢多謝你?
如她個個月買兩個gucci, 一堆訂單,你都哦啦
回復 36# mikepanda97

師兄個位都好窄下!唔驚俾人撻?
前幾日見有個師兄帶老婆去兆萬HT,好有部署先帶老婆睇右邊METAL GEAR兩隻大戰機問正唔正,佢老婆即刻話唔好太大了,轉頭又帶她去左邊睇sideshow 的白兵,佢老婆即刻話好好多,呢位師兄幾高招!
慶幸我冇呢個問題, 上星期至搬左重甲侍鬼返屋企, 仲要叫老婆幫手搬, 太大盒...... :(
你要堅認真同佢講:妳要我唔買玩具唔鍾意玩具係無可能既,
玩具係我由細到大都咁鍾意,個個朋友同屋企人都 ...
老實人 發表於 21-3-2014 05:44 PM

咁佢就會問:我同玩具你鐘意邊個多d吖?

所以我最後都係買咁上下數量既玩具就買返d野比佢塞住把口
不過而家有個倉,有時買左好多佢都唔知:38:
回復 41# 迪捷路貓

哈,我同你一樣,乜都放入時昌,老虎唔會知!
用我呢個回應: 咁妳想我嘅娛樂係買玩具定出去飲酒去蒲呀! :*
講呢句時記住要比d霸氣:67:

:p
ee哦哦算好,佢係咆哮型:*
所以我所有玩具都放係舊屋display算,耐唔耐先可以同玩具偷情:p
估唔到除咗女人外,玩玩具都要偷偷地先見吓面,有少少慘情Feel!:79: