Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] PLAYART Robocop 2014 的殘念怨物

回復 9# rx78man

回復 8# Assassin

同感, 兩個模, 銀模個肚同後尾枕都好DETAIL~ 遲D出對比圖`
Figures are not bad :71:
But the movie... :67:
回復 17# Macross長谷有洋

我覺得套戲好OK喎. 同舊果套各有千秋. 無時間如果唔係寫影評.
回復  Macross長谷有洋

我覺得套戲好OK喎. 同舊果套各有千秋. 無時間如果唔係寫影評.
darknight 發表於 22-3-2014 04:32 PM

我都覺劇情唔差,只係動作場面太流
回復 19# edmondphk

可能CG節省金錢吧.  可惜一滴血都無. 唔夠... 甚致無暴力... 係舊1989FANS的遺憾. 不過就變得老少咸宜吧.
回復 20# darknight

淨係將佢拆剩個頭同某器官果幕已經唔啱小朋友睇:69:太殘忍!
回復  edmondphk

可能CG節省金錢吧.  可惜一滴血都無. 唔夠... 甚致無暴力... 係舊1989FANS的遺憾 ...
darknight 發表於 22-3-2014 06:09 PM

我係覺得打鬥時成隻野好飄,無左硬橋硬馬的感覺
(但平時行走感受到主角的重量感)
另,PAK ROBOCOP系列我真係麻麻,個嘴同機械身體睇落完全唔夾
仍然係NECA 7吋最有FEEL
回復 21# ChrisLamXYZ

攞手遮眼未無事囉。
回復 22# edmondphk

我覺得PAK 1989隻手唔夠壯。 但一分錢一分貨,上色細節好過Neca7". 但開大肶gimmick neca全勝。 所以pak 1989 我都無入,但我個fd三隻全入!
隻figure有兩件好小嘅銀色配件係安裝係邊?thx.
回復 25# numan123

我都想知。 無嘜時間研究添。
個人鐘意1.0版多過3.0 (見過實物之後)
有緣入一個... 而家都要6百
回復 27# kfantasia

隨緣啦。 呢隻多貨,�必如雷電翻出,唔使愁
回復  kfantasia

隨緣啦。 呢隻多貨,�必如雷電翻出,唔使愁
darknight 發表於 25-3-2014 12:58 PM

等4月隻異形好過
昨天去旺角的信X, X旺, in's point 無貨賣 (Version 3)! 我買的1.0 版本和1987年原來版.