Toysdaily 玩具日報

查看: 18604|回復: 30

[玩具攝影] PLAYART Robocop 2014 的殘念怨物

BACKUP: http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... ad&tid=13372&extra=

事源前天超人有現貨,但礙於早前銀包被盜下,我只夠現金買一隻。  JAVA 6”時銀色非常缺貨,所以我先買銀色版。 但昨天再去時已人面全非黑色版賣Q曬… 有的卻是銀色版…       邊鬼個偷左我個銀包…

PS自己噴黑…. 以解心頭之渴~ (當然外型仍有分別)

這隻美型美物,細緻度我接受,可動又佳,師兄們親自目測吧~

有兩支未開納和兩支已開納的短槍長槍。 連一些換件。 但最底的小小配件不知是什麼來的,沒時間研究了…. 有待考證。

大肶槍位換件,一換三~

忘了插最後第三個件…..

鐘情背肌~

舊ROBOCOP 1989: http://fhc.twgogo.org/forum/foru ... hread&tid=12780
ROBOCOP 2014 JAVA 6”: http://fhc.twgogo.org/forum/foru ... hread&tid=12779

連出兩POST,精盡人亡了…
死圖呀巴打        :Q
上佳之作!

。。。。。。。。。。
我鍾意呢隻1.0多d...
昨天去旺角的精X有貨賣!冇留意價錢!
我都剛係也苦bid咗1.0同3.0,懶得隨街搵.....
都係mark 1細緻啲 :36:
E隻係做得好正:71:
超人今日番貨! 剛入怨物! yeah!
樓主

黑警超人今日有返...
回復 11# 純白騎士姬Saber

謝! 今日兩點即扑出去
回復 3# Assassin

復活了~~~~~~~~~~~~~~ :78:
回復 5# numan123

回復 4# 無明:

多謝支持, 黑白配我都愛~ :51:
回復 7# numan123

回復 6# tolete

其實街貨無我就會去也虎訂~ 幸好不用硬食炒價~ :80: