Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [Marvel Legends] Black Widow - Avengers 名場面

回復 14# gl_edmond

香港真係好現實 :42:
儍的嗎? Y 拍炒到 $500+, 有師兄知道都自己買黎賺錢啦, 同你講?
gl_edmond 發表於 21-3-2014 12:51 PM

甘又系,玩玩具者,最多埋唔買羅,500+ 我冇甘傻
唔好介意,不過我諗有正價貨既話 ching 們都會自己買左先...
神打魔帝 發表於 21-3-2014 12:51 PM

明白的,正常情況!

這是外國玩家重塗

其實我覺得有滲線筆畫番少少eye shadow就可以即刻救番對死魚眼
就算唔得都可以用擦膠可以還原,可以一試!!!

回復 19# carton1216

買到先得嫁!:unhappy:今日去斗城睇過都係冇,留多次名,見到最少20∼30個名!
而家去到成五魚,我等 Figma 出好過
這是外國玩家重塗

其實我覺得有滲線筆畫番少少eye shadow就可以即刻救番對死魚眼
就算唔得都可以用擦 ...
carton1216 發表於 21-3-2014 02:21 PM

佢重塗完反而唔多似樣....
回復 19# carton1216

老實講我覺得原本上色都唔差 :35:
回復  carton1216

買到先得嫁!今日去斗城睇過都係冇,留多次名,見到最少20∼30個名!
而 ...
brian_ctw 發表於 21-3-2014 02:31 PM

我自己本身玩開日廠既美系英雄玩具,
即係山口式 Iron Man, SHF Iron Man,Mafex Batman ,Figma Spider Man 等等
見Figma 既 Avengers 終於開始賣,
所以會以儲齊Avengers 成員為目標,
但電影版 BW,Hawkeye 同 Nick 都未見日廠有整過6吋可動
而且等Figma 會出 Black Widow 既機會都幾微....
會出都唔係今年既事,所以見到e 隻算神似既ML BW 快快手入左先!
驚Figma 出完 Hulk 就收山....
:38:500+己放棄
加多百幾買隻SR GGGG好過(已買)
500+己放棄
加多百幾買隻SR GGGG好過(已買)
cth108 發表於 21-3-2014 03:10 PM

比著我都會買 GGGG {:1_208:}
回復 20# brian_ctw

19樓Ching系y拍只BW上過5舊, 你同我都冇機啦, 等6月傳聞的大貨吧。
回復  gl_edmond

香港真係好現實
Assassin 發表於 21-3-2014 12:55 PM

請問係咪意思除左香港, 地球有其他地方唔係咁? 如果無, 咁師兄你係唔係外星黎?
請問係咪意思除左香港, 地球有其他地方唔係咁? 如果無, 咁師兄你係唔係外星黎?
gl_edmond 發表於 21-3-2014 03:29 PM

Assassin 師兄唔係咁既意思...係香港特別現實姐
你上外國拍賣網真係炒得冇咁勁 (貴在運費)
回復 27# gl_edmond

吹下水姐,老細唔駛咁動氣
如果你有留意外國fans,佢哋係會分享資訊,熱門款如果買多會放喺交換嘅板塊(trade forum),令大家都有得玩
anyway個人意見,你覺得有錢唔賺正on9我都唔會judge你
我自己本身玩開日廠既美系英雄玩具,
即係山口式 Iron Man, SHF Iron Man,Mafex Batman ,Figma Spider ...
神打魔帝 發表於 21-3-2014 02:50 PM

其實我都覺Figma 未必會出,抄價我實在買唔落,為有等唔知有冇既大貨啦!
我都想齊一套既Avengers,已有箭仔同單眼佬,其他會買Figma出果四隻(山口式, SHF 既IRONMAN我都有)