Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂 Shop 限定 SHF 人造人17號 (官圖P4)

出埋 16號就不得了啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!
好型既三人組 !!!
玩具 發表於 27-3-2014 01:57

16號咁大件隨時要5嚿……
不過佢肯出我肯接∼ 話晒都係令悟飯醒覺嘅關鍵人物∼!
BANDAI 幾靚都好,都係等現貨先買,連續好幾隻現貨仲平過我去訂!
brian_ctw 發表於 27-3-2014 12:32

魂限好少平過訂,除非過一排都好蟹嘅角色或者QC差的。
訂咗安心D∼∼:he:
出面開訂未?未有時間出去睇,但Y網有得訂,仲要貴過魂SHOP..又要講明無貨可能CUT單就原銀比番你....
宇宙之王者 發表於 27-3-2014 13:21

開咗訂幾日啦∼我咁唔得閒又懶都係出面訂∼
去鋪頭訂好D,有咩事都可以嘈,Y網又麻煩又唔安全。
魂限好少平過訂,除非過一排都好蟹嘅角色或者QC差的。
訂咗安心D∼∼
Kuuga_iwsp 發表於 27-3-2014 01:30 PM

而家SHF魂限邊會冇貨,實在中了太多次招了,我等現貨好啦!
你可以睇下隻18號,開訂到而家都仲有得訂,一係貨太多一係冇乜人訂,個個等現貨!
而家SHF魂限邊會冇貨,實在中了太多次招了,我等現貨好啦!
你可以睇下隻18號,開訂到而家都仲有得訂 ...
brian_ctw 發表於 27-3-2014 02:44 PM

人地官方都未截緊係仲有得訂{:1_204:}
的確呢排呢限定有點奇怪
唔講佢後來會升定跌... 但一出現價係平過訂價少少
不過龍珠有愛啊 ! 不理~ 一定先訂
人地官方都未截緊係仲有得訂
yugi 發表於 27-3-2014 02:52 PM

咪係囉,即係冇乜人訂所以未截訂,唔係主角訂單真係差D
之前隻黑髮悟空幾快截
咪係囉,即係冇乜人訂所以未截訂,唔係主角訂單真係差D
之前隻黑髮悟空幾快截
brian_ctw 發表於 27-3-2014 03:09 PM

你第一次玩魂SHOP野?截訂時間關多與少人乜事
你第一次玩魂SHOP野?截訂時間關多與少人乜事
yugi 發表於 27-3-2014 03:15 PM

可能我真係少玩魂限野!:68:
我只係覺得如果訂貨既人多過出貨量便會截訂!我唔知原來由時間來截訂!
唔理,係粉絲就要先訂:$
可能我真係少玩魂限野!
我只係覺得如果訂貨既人多過出貨量便會截訂!我唔知原來由時間來截訂!
brian_ctw 發表於 27-3-2014 03:22 PM

的確 ! 訂單太多係會截訂... 但真係要多到好誇張好誇張先會
正常情況下都係根據截止時間既...

如果件玩具根據截止時間而截既... 又唔代表件野唔受歡迎
近期例子 shf kamen rider psyga.................
剛完訂的悟空都唔見多人訂.....反而見魂SHOP好多地方賣廣告
請問大家黑髮悟空幾時出?
請問大家黑髮悟空幾時出?
Daredaddy 發表於 28-3-2014 01:27 PM

去左 4 月魂限
其實如果上網 魂shop 訂同 去 一扭 訂

大家會揀邊樣?18號我係上魂shop訂...但運費要$40

我住屯門...雖然出轉mk都差唔多$40