Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 魂 Shop 限定 SHF 人造人17號 (官圖P4)

係好靚,但比達高你半個頭。
下一隻快D公佈啦~:oh: 我想係杜拉(大個版),16號或者斯路初體... (發夢中...):79:
下一隻快D公佈啦~ 我想係杜拉(大個版),16號或者斯路初體... (發夢中...)
宇宙之王者 發表於 24-3-2014 03:51 PM

係呀 ! 而家呢隻杜拉係初出場既杜拉...
入完精神時間屋之後既杜拉高大 D 架 !
不過睇死笨大都唔會出啦..........................
D閒角仲靚過D主角!:49:
呢隻香港網上有無得訂呢?

[B]S.H.Figuarts Android No.17[/B]
價格: HK$ 330.00
[http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a0015/item-1100001646/"]http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a0015/item-1100001646
香港... 運費又貴... 送貨時間極不準確
無必要都唔想幫襯
真的幫襯到一肚氣 !
出面街就算一樣價都無理由幫網買,更河況街會平過網,又唔洗屋企等,真係方便好多.=網唔平真係無競爭力可言:51:
出面街就算一樣價都無理由幫網買,更河況街會平過網,又唔洗屋企等,真係方便好多.=網唔平真係無競爭力可言:51 ...
宇宙之王者 發表於 25-3-2014 07:28 PM

就算係運去公司唔使等都有問題...
佢鍾意幾時送貨就幾時 !
又唔跟日子 + 又唔跟揀左既時段 !
要自己打去問...
成 $40 架成個 service... 要自己操心既 ? 都痴線...
咁不如去鋪頭訂... 自己想幾時拎就幾時拎...
正野~!已訂,呢個閒角我反而有d期待
最後都係比咗訂 ~
訂得18號的確要有埋17號先型嘅 ~
唔通要個光頭仔咩 ~ !
最後都係比咗訂 ~
訂得18號的確要有埋17號先型嘅 ~
唔通要個光頭仔咩 ~ !
Kuuga_iwsp 發表於 27-3-2014 01:31 AM

出埋 16號就不得了啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!
好型既三人組 !!!
人造人咁正一定要入...............:71:
最好快d出埋16號..........:D

BANDAI 幾靚都好,都係等現貨先買,連續好幾隻現貨仲平過我去訂!:70:
出面開訂未?未有時間出去睇,但Y網有得訂,仲要貴過魂SHOP..又要講明無貨可能CUT單就原銀比番你....