Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 馬年文哥MP10

E只你有冇入啊,我十五十六中,繼上次美版音波後可能會再次失守,個價真系抵玩
wingsiu 發表於 12-3-2014 09:24 PM

呢隻冇呀, 有mp10同10b............已經足夠了..........靠你喇............{:1_205:}

馬年文同之前日版美版都係Made in Vietnam越南生產,玩落手同日版美版一樣,一樣係質量QC非常差
老實講好多人唔鐘意馬年文隻配色
呢隻冇呀, 有mp10同10b............已經足夠了..........靠你喇............
ray文 發表於 13-3-2014 09:56 AM

我都有mp 04 04b,不過E只平播
我都有mp 04 04b,不過E只平播
wingsiu 發表於 13-3-2014 11:29 AM

咁你一於入啦咁抵............你果邊入會更平嗎............{:1_197:}
回復 19# ray文

130 USD 但要打稅,差唔多150啦,應該唔會平得過香港。我有興趣因為只色唔錯同埋冇mp 10
MP質素其實都幾差吓,之前玩隻MP09B,第一次玩已經雙腳齊斷...
黑仔文 發表於 12-3-2014 10:49 AM

MP09同09B斷腳可以話係通病, 我見大陸78網有好多人都中招, 小弟都唔敢買, 希望Rodimus Prime會有Ver 2.0啦~ :(
馬年文同之前日版美版都係Made in Vietnam越南生產,玩落手同日版美版一樣,一樣係質量QC非常差
老實講好多人 ...
基拉陳 發表於 13-3-2014 11:17 AM

不過馬年文關節緊, 冇日版美版手鬆腳鬆嘅問題, 至於上色, 馬年文都係一隻隻, 我呢隻電鍍件同銀漆都完美~
回復  ray文

130 USD 但要打稅,差唔多150啦,應該唔會平得過香港。我有興趣因為只色唔錯同埋冇m ...
wingsiu 發表於 13-3-2014 09:46 PM

咁你要入啦.................hk都炒貴了...........同你果邊差唔多............{:1_197:}
咁你要入啦.................hk都炒貴了...........同你果邊差唔多............
ray文 發表於 14-3-2014 03:03 PM

手頭上好多hottoys 單,黎緊又冥雙+一輝,要冷靜三思:44:
回復 8# 黑仔文

有圖為證, 真係好礙眼 @_@

短果支應該可以拉返長佢,你試吓先啦!
回復 26# charming

試過了, 拉唔到
回復  charming

試過了, 拉唔到
chris_s2000 發表於 16-3-2014 02:02 AM

Ching有冇拆開過左邊膊頭睇吓點解會咁?鬆開4囗鏍絲就拆到煙筒出嚟,不過要小心黑色上臂有彈弓同一粒細少零件,小心唔見呀~~~

正常嚟講煙筒可以拉長縮短,應該個個模具一樣,煙筒唔會有膠水痴死導致不能拉長,拆出嚟重新安裝可能解決到
手頭上好多hottoys 單,黎緊又冥雙+一輝,要冷靜三思
wingsiu 發表於 14-3-2014 09:15 PM

你得既................大把貨............:71:
你得既................大把貨............
ray文 發表於 17-3-2014 10:32 AM

大連唔入我都唔入:36:
琴日toysrus有20%減價,只野E家USD100 多少少:)