Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America:The Winter Soldier:Black Widow Collectible Figure

回復 242# yuenleung

應該仲未截訂
睇左CA2,呢隻决定唔訂,以經不再索了,返而女護士正呀
回復  yuenleung

應該仲未截訂
蚩尤邪神 發表於 4-4-2014 02:56 PM

唔該晒, 聽日去睇下先
睇左CA2,呢隻决定唔訂,以經不再索了,返而女護士正呀
dj夫 發表於 4-4-2014 02:58 PM

我反而睇完後覺得一定要訂,我覺得玩figure係睇鍾唔鍾意角色,唔係索唔索,唔通訂Tony Stark係因為Tony 靚仔?
我反而睇完後覺得一定要訂,我覺得玩figure係睇鍾唔鍾意角色,唔係索唔索,唔通訂Tony Stark係因 ...
kenso23 發表於 4-4-2014 04:03 PM

每個人鍾意一個角色嘅原因都唔同,唔可以否定有人因為Black Widow索先鍾意佢,
尤其是Black Widow係一個女角,樣貌的重要性可能比男角更大。
剛剛打電話問過,暫時仲未截訂。
我反而睇完後覺得一定要訂,我覺得玩figure係睇鍾唔鍾意角色,唔係索唔索,唔通訂Tony Stark係因 ...
kenso23 發表於 4-4-2014 04:03 PM

你咪扮高深啦:45:有乜唔同你睇角色我睇樣,喜歡咪買, {:1_208:}
回復 245# yuenleung

下午上SB問重有BW訂
聽佢講第一句對白時,我仲以為是男人扮的……………:50:

但Hill同鄰居真係索呀!:34:
回復 251# neoneo

佢把聲沙咗好多,印象中iron man2,Avengers唔係沙聲...

Agent Hill都無Avengers咁正...
回復 252# numan123

女神,,,,,,,,,,,,,:handshake:

如果可以做到nee個姿勢就好正啦!
套戲內大部份時間著便服,又有機會再破財:49:
如果可以做到nee個姿勢就好正啦!
Amuro0093 發表於 5-4-2014 05:35 AM

難道幾高!大腿位好難做到!:unhappy:
實物又幾像真啊:58: