Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Captain America:The Winter Soldier:Black Widow Collectible Figure

其實對HT真係兩難:
1) 你會忠于真人,收胸,矮肥橫;  定係
2) 36 24 34   5' 10"?

相信兩個選都有人讚,有人彈!
快d 有辦睇就好喇,見辦先訂!
回復 182# chungyuihing

呢位朋友可能搞錯左,Scarlett係第一次懷孕。
木口木面... :44:
唔知係咪真係巧合,信和新開之後都冇一隻多人訂嘅搶手貨,
好似仲未測試到信和新場控制人流&#2202 ...
chshting 發表於 14-3-2014 11:44 AM

自從有vip優先訂之後,再冇什麼首日單炒,而且對上幾隻蝕入肉後,依家訂野既以玩家為主,所以好難再有mark42的排隊情況了
剛上去取Hulk set 加訂貨,一個人都無,不用排。今次真係差好遠。
tony stark workshop 同 mechanic 都成街蟹貨, 遲d隻heartbreaker都開始有炒燶味
BW都出咗三次, 又唔係多配件玩特別嘢, 造形也變化不大, tony stark都出到死貨, 今次少人買係正常吧, 今次唔買下次Avenger2 或CA3 咪又會再出...
市場回復正常可喜:71:對上一次排隊應該係batman衣櫥,排左樓梯兩三層左右
木口木面×2
一D進歩都無!!
Pass.
木口木面...
Arx-7 發表於 14-3-2014 01:34 PM
回復 191# Bat

師兄有冇去2013動漫節?當時HT個booth排到天昏地暗,我排左6、7個鐘先訂到。排我身邊D人係唔係都買,明明唔係買黎玩的都照訂,因為相信有得炒,保守估計淨係動漫節都收左5000張Tony訂單,所以最後咪一街蟹貨囉。反而heartbreaker MK17 唔係太多人訂,就算遲D個價唔回升,我估都唔會點樣跌太多。
回復 187# kenworld

check 番D资料,的確嚟緊先係第一胎,怪錯了女神
冇左炒家去訂貨輕鬆好多~
講真 ironman 3得mark 42同愛國者叫做比較有價有市,war machine軍事feel重都ok
其他型號通常有愛至會入,加上多人係為炒至去訂,遲下大把vip價你去買tim
heartbreaker; MK17 唔夠tony咁多人訂,但有冇咁多人真係想入埋就係另一回事la
喂貨不對辦wor,佢剛剛去winter soldier首映身材都係好勁下wor,點解ht個body咁……(純粹笑下,勿插):p
佢唔係有左BB咩?{:1_224:} 波波好大大正{:1_221:}