Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: eb1815

大家覺得 HT 有幾大機會 reboot Mark 1-6 合金版?

好大機會
之前有齊一套
而家已經襯有價有市差不多放售晒
只淨低最愛嘅Mark1 2.0,WM1.0同suit up gantry
梗係唔出就奇啦,合金版係侯活最後既金蛋
機會當然係大,但都要小心
IM人氣有多少退減,復仇者2之後仲有可能reboot個系列
(啲演員有啲殘咗身價又貴咗好多)
HT出貨慢,IM1~6咁多隻,要出好幾年時間,而中間一樣有大把新figure出,如果有好戲就唔會搞呢啲ver2.
萬一期間IM自己由零開始重拍,或者停拍而人氣暴跌,HT係唔會為咗大家一定齊到全套而出落去.
可能隨時會出出下唔出,咁就企咗係度.
都岩嘅...唔係都唔洗咁驚PI 啦
anakin360 發表於 10-3-2014 04:17 PM

老實講, 早幾日入左 PI 合金 mark 7, 除左冇頭雕, 無論線條&比例, 我覺得都靚過 HT 個隻.
頭像被屏蔽
回復 19# eb1815

身型絕對比ht好。但就魏左的。。。。

其實重出當然好,好多新入坑朋友都想入。
但希望就番令個身型比例。特別係mark2,3
十成!! reboot到你話唔買為止:)
rention929 發表於 10-3-2014 04:23 PM

認同, 我唸Im系列占Hot toys收入超過五成.
rention929 發表於 10-3-2014 04:23 PM

無錯!HT靠佢生金蛋的:71:
自從搬左信鵝都未有一㨾訂品可以制造排幾日隊熱潮
HT直頭要開始啟動合金mk1-7再生計畫啦
:he:
依家睇返都係得mk3爭少少,其他都已經幾ok,希望reboot mk3啦
唔好講reboot 全部MK1-7啦,淨係由2013年1月宣布會出合金後,至今已經等超過一年,一隻舊IM都未有影... 留返俾我D孫仔買算吧啦。

http://www.hottoys.com.hk/news.php?newsID=56
if you can wait for another 4-5 years.... then there may be a chance.  Avengers 2 is coming already ....   

Also, the Ironman toy license may be already expired.  Of course I have no idea on their term of the license.
頭像被屏蔽