Toysdaily 玩具日報

查看: 10467|回復: 28

大家覺得 HT 有幾大機會 reboot Mark 1-6 合金版?

因自從入手左 PI 合金版 mark 7 同 HT Diecast War marchine mark 2, 併埋HT舊既膠制 ironman 一睇,  舊版既感覺真係好 "玩具", 唔知大家有冇呢個感覺?
mk 3 同7之前Howard 話過出,
我覺得出得mk3一定會出埋2,話曬個模有九成幾似

(mk 4同6又係個模差唔幾)
比起重出Dark Kinght或者其他系列,
我覺得HT以合金重出iron man mk ii-vii嘅機會非常大,
我就等緊合金war machine mk i:he:
個人意見,不論合金還是膠版,其實都是玩具一件。
Woooooooooooooooooooooooooooooo
候活話出合金條水太好搵啦,點會唔出:34:

我只關心THE MARK I
水桶人iron man得此一隻{:1_209:}{:1_232:}
最好揾既其中一條line ,一定會reboot 再reboot,只要你有錢有時間
they said they will re make/ launch the die cast ver of mark1-7, but I can't find the old post......I saw it couple of time.
我相信都會, 因為開o左模, 好多parts可以用返. 不過幾時先開訂同埋要等幾耐先派貨就真係唔知了. 我最想要只得MK-3, 其他唔會入了~
我相信都會, 因為開o左模, 好多parts可以用返. 不過幾時先開訂同埋要等幾耐先派貨就真係唔知了. 我最想要只 ...
jeffloh 發表於 10-3-2014 03:24 PM

相信最起碼要派哂所有IM3 d  角色,先至會從頭reboot 一次
百分百會重出啦,ht唔出ironman會執架
回復 12# emilykls
同意{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}{:1_226:}
相信最起碼要派哂所有IM3 d  角色,先至會從頭reboot 一次
taifat 發表於 10-3-2014 03:41 PM

IM3要出仲有排出喎~ XD (howard 講過出齊house party最少幾年時間) 不過講真到HT出時, 我可能已經對佢無興趣了~ 始終avengers又有新armor, 到時可能更加型呢~~
百分百會重出啦,ht唔出ironman會執架
emilykls 發表於 10-3-2014 04:02 PM

都岩嘅...唔係都唔洗咁驚PI 啦:80: