Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 衝上雲霄飛機師Sam哥與一名空姐

本人偶像係吳鎮宇,我亦好鍾意佢衝上雲霄飛機師Sam哥角色,figure方面除咗個頭雕似之外,其他方面就真係差到不值一提啦,不過點講都好我喜歡吳鎮宇就點都會支持下!

之前我搵過空姐服,但好似冇廠出過,但有次發現國泰有出過12寸空姐figure,於是買番來原來俾個d 12寸女body著都幾啱身!

如果以唔係專出figure嚟講,隻國泰空姐套衫又整得唔錯喎。
如果以唔係專出figure嚟講,隻國泰空姐套衫又整得唔錯喎。
chshting 發表於 9-3-2014 07:47 PM

我覺得可以利用佢自組隻空姐figure
師兄,換個大隻D素體Sam個重型D呀!
師兄,換個大隻D素體Sam個重型D呀!
ilove12inch 發表於 9-3-2014 11:20 PM

都有諗過,原有個body真係唔得,仲唔可以郁動前後腳,我而家等緊第二個body番貨。呢隻figure件機師服都細件過人,人哋明明係黑色就變咗藍色,希望第日有廠出件黑色大件d的。呢隻figure我都唔建議大家買(除非你真係好鍾意sam哥),係搵笨之作,剩係買頭雕好啦。
我覺得個頭都吾太掂,直頭有少少似Chilam.....
venson8789 發表於 10-3-2014 07:53 PM

冇錯,佢側面好似cool魔,都呃到人!
venson8789 發表於 10-3-2014 07:53 PM

唔太似SAM 哥, 不過可接受