Toysdaily 玩具日報

查看: 12006|回復: 15

[玩具攝影] 唔怪得隻EX冥雙子有淚目啦....

因為....

中左SAD腿呀...嗚嗚嗚...:79::help::time:

回復 1# z21948814

這個淚目連模也不用改,重新上過色就可以變成血淚。

我個人認為到時候山羊,水瓶或許都會有淚目臉。
brother, I think pretty much everyone got sad with this one.
it's possible to get left left or right right: upper arm, lower arm, thigh and lower leg.
the thigh is just more obvious than others
say the probability is 50/50 with each respective area.
the chance of you getting a Gemini Saga with all correct arms and legs is 0.5 x 0.5 x 0.5 x 0.5 = 0.0625
6.25 %...
如此SAD法三魚都唔值,翻手工夫多多,包括約埋朋友換左左右右甲等{:1_201:}
唉, 上次隻冥王甩甩供我都算了...心諗聖衣神話D質數咁差...
今次我買隻冥雙子之前都知大腿甲會有SAD既情況
點知睇埋個POST先知連老鼠仔甲, 前臂甲都LL/RR
我唔會再買呢個系列, 簡直垃圾都不如既質數
不知所謂

我都中左sad大腿甲....我同樓主你果對&#21873;&#21873;隻相反(我中左左腳>"<)... 灰左lor 點解冥衣雙子先會搞到咁=[

我中大腿左左,冇刻線,可否交換?
今日同論壇的大大交換了大腿甲, 然後又發現小腿甲RR的話都係會歪埋一邊....唉...
話說冥雙子加埋斗縫幾好睇, 手機渣圖, 傷眼唔好意思...

果斷放棄EX冥金,,,收完EX十二宮同三巨頭收山
呢隻出得唔靚而且又重複件, 就算平我都唔敢搏
回復 9# CNYUDIA

絕對同意:71:
回復 10# denniskwong

因為我冇EX黃金版既雙子座(不過我覺得冥依雙子型D), 唉, 點知搞成咁:42:
回復  denniskwong

因為我冇EX黃金版既雙子座(不過我覺得冥依雙子型D), 唉, 點知搞成咁
z21948814 發表於 6-3-2014 07:41 PM

真係一句可惜, e+就算幾平我都唔敢搏
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽