Toysdaily 玩具日報

查看: 19902|回復: 63

經過今次動漫 對HOTTOYS完全死心!本人會支持其他品牌

經過今次動漫 對HOTTOYS完全死心!本人會支持其他品牌(playarts改,kids logic,enterbay)

完全只是炒家天堂,我們呢D真正用家..連排隊想買一隻心頭好都唔得....本人原本是想入場訂隻烏鴉的...原來10點開場...唔使半個鐘派完...仲要派晒俾炒家既排隊黨...

HT員工態度又差...好似唔想答你咁...成班圍埋吹水就勁...我去買playarts既雷電...收銀同拎貨係日本人...工作態度禮貌效率已好過晒成班HT員工

安排上根本好似只想搞得多D人排隊..搞到焦點係晒自己到...人地enterbay 細間D...安排仲好過HT..一早網上搞好晒...方便大家...真係一讚

HT搞串晒成個動漫party ....搞到我們班真正用家一肚氣

本人會拎埋已訂既figure or 賣晒就算....
真係另可支持其他品牌發展好過

HOTTOYS & 你們班炒家去死啦...搞死晒我們班真正用家
Agree~ {:1_198:}
價錢升高 質素下降 delay又delay 出極都係幾個license

一腔熱火一早已經澆滅   宜家真係嚴選  每次買之前都會問自己  係未真係咁中意

相反希望eb zcwo越做越好 無比ht一家獨大 有競爭先有進步
唉,HT由得D炒家搶曬D貨,而D炒家主要拎D貨上大陸賣!
支持。 出來出去果幾樣。最衰係助長炒風安排失當。可恥也!
頭像被屏蔽
年年動漫都出呢啲post
Heartbreaker 發表於 27-7-2013 08:40 PM

年年都見你講呢D廢話
回復 1# kaworu0017
HT依家除了一浸銅臭味仲有咩?有市場就死出爛出 預告多多 無幾隻有辦睇~一味俠俠俠
價錢升高 質素下降 delay又delay  
where is the 1/4 batman?
even i can't enter and see the new product.:unhappy:
agree x 2
頭像被屏蔽
Oh, seem like HT's arrangement still not good on this year!
年年動漫都見到呢啲發晦氣post,但下年照樣係人山人海…
年年動漫都見到呢啲發晦氣post,但下年照樣係人山人海…
Toys_fan 發表於 27-7-2013 09:05 PM

我又唔係無錢買.....係真正要儲既人買唔到既心聲....

人山人海係炒家...實多架
唉,解決方法其實好簡單...
排隊?你地點解唔過多幾日平日晏晝落門市睇下?
點解要一窩風去搶先訂?
我知 ...
膠膠地 發表於 27-7-2013 09:03 PM

係門市訂咪又係要排......入場當然係想買心頭好...唔係入來做咩?對住個展品打飛機呀?
我又唔係無錢買.....係會場訂多個gift...一樣價錢當然想多個gift啦
你入一間餐廳想食野...但原來因為唔係排通宵..有錢都唔俾你叫....要叫都得...買個炒價500$既籌就得....你有咩感覺?
唉,解決方法其實好簡單...
排隊?你地點解唔過多幾日平日晏晝落門市睇下?
點解要一窩風去搶先訂?
我知 ...
膠膠地 發表於 2013-7-27 21:03

主題是今次動漫, 動漫會場有GIFT送, 第日門市無架.
所以見議解決方法是之後門市收費. 當比入場費和車錢兼... 體力/時間點計...