Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 合金魂GX-66 G7 已開訂

Franky將軍咁貴?香港一早穿晒底都無人買....{:1_217:}
Trider G7 Ami開訂,一人一盒,按含稅建議價之Yen 27,000打約77折,為Yen 20,700。如撇除稅率并按最近匯率7 ...
gazza1211 發表於 3-3-2014 02:22 PM

不過,如果計埋運費同用信用咭俾錢,埋單條數同在香港訂差唔多.......
What's up? 十八魚半?咁貴,我肯定唔訂等現貨返先算! {:1_222:}
一盒,按含稅建議價之Yen 27,000打約77折,為Yen 20,700。如撇除稅率并按最近匯率78算,即約HK$十五魚。
gazza1211 發表於 3-3-2014 02:22 PM

今日見熟鋪收左瑞記下個月的order form, 原來Ami價真的超平(或者應該話瑞記超貴), 如果運費平過魚半, 同Ami買仲抵過同瑞記入貨.

聽熟鋪講呢隻什麼G7完全冇客提, 又咁貴, 死硬, 多數唔返, 不過上次GX-65冇ORDER都隊左幾隻落黎, 今次呢隻垃圾G7應該都走唔甩
今日見熟鋪收左瑞記下個月的order form, 原來Ami價真的超平(或者應該話瑞記超貴), 如果運費平過魚半, ...
redfish 發表於 14-5-2014 11:11 PM

都開訂了幾個月,現在Ami都仲有,就知道日本和海外都唔hot。。。。。。價錢是問題,另外比例我不太滿意,腰和腳小了一點、頭又好像大了一點、金屬部件有多少仍是問號。。。。but anyway,呢件老餅嘢,我多數會即買現貨。
頭像被屏蔽
18魚太貴,平尐先考慮
鴨仔 發表於 25-2-2014 12:51 PM

贊成你講法:!
到而家AMI 仲可以訂, 雖然有折但呢款會好大盒所以運費估計都要3 百蚊, 都係睇現貨幾錢先算
呢隻會買,但會等現貨!希望有驚喜價啦:^
呢隻會買,但會等現貨!希望有驚喜價啦 x2:43:
呢隻等現貨, 有驚喜價先會買, 因為如個個都話一定會買, 出現驚喜價的機會會少了的
等銀河鐵道.............:he:
等銀河鐵道.............
FANGJOKER 發表於 26-6-2014 12:40 PM

我諗冇跌得咁勁掛,我目標價round1400~1500左右
我目標價同你差唔多。{:1_205:}

quote]我諗冇跌得咁勁掛,我目標價round1400~1500左右
玩具人生 發表於 26-6-2014 12:45 PM [/quote]