Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 合金魂GX-66 G7 已開訂

過幾日睇下有沒有空間再調低
稅前yen價 25,000
稅後yen價 27,000(+8%稅)
大家睇左yen價未?
AK30 發表於 26-2-2014 01:31 AM

本來都不想常常提玩具的價錢,但G7的笨大開價進取更具話題性。。。。。。。G7 size小了一點,可能是爲了遷就大塊膠(膠:個人估計而已)的Trider Shuttle。。。。。。。
定價可以作為參考, 但佢定價過高才是問題,

神話EX冥雙子定價, 為何與黃金雙子定價差咁遠?

所以定價都係睇下.:58:

大家睇左yen價未?
AK30 發表於 26-2-2014 01:31 AM
本來都不想常常提玩具的價錢,但G7的笨大開價進取更具話題性。。。。。。。G7 size小了一點,可能 ...
gazza1211 發表於 26-2-2014 10:41 AM

但樓上d人係話鋪開價進取不是話笨大
本來都不想常常提玩具的價錢,但G7的笨大開價進取更具話題性。。。。。。。G7 size小了一點,可能 ...
gazza1211 發表於 26-2-2014 10:41 AM

睇圖片, Trider Shuttle應該大隻過G7
其實笨大本身就唔需要收25000 yen 咁多都有數圍, 但見個個話要插到5算6算先買, 咪開高個正價, 令人覺得有折插水買到好抵囉
純粹個人感覺
其實笨大本身就唔需要收25000 yen 咁多都有數圍, 但見個個話要插到5算6算先買, 咪開高個正價, 令人覺得有折 ...
kinis 發表於 26-2-2014 11:34 AM

無錯,一貫無良超市做法
,十八魚半,好很貴喎
係貴但忍唔住入了
終於了解財爺吾太關照中產。 佢一睇呢個討論區, 發現大量在職人任可以樂意俾K幾2K買玩具, 仲點會同你地班中産慳。
終於了解財爺吾太關照中產。 佢一睇呢個討論區, 發現大量在職人任可以樂意俾K幾2K買玩具, 仲點會同你地班 ...
歐叉猛 發表於 27-2-2014 10:01 AM

唔敢講係咩原因,但K幾兩K如果諗都唔諗就買,就訂,真係有點兒過左火....唔好忘記,宜家好多玩具下下已經唔係一百幾十,而係過千!{:1_222:}
好似我呢D基層中產, 飲吓奶茶, 睇吓王晶D戲, 五舊以上的玩具與我絶緣,三至五舊都要度吓有冇閑$,要供樓, 一對細路生活書簿乜費物費, 來年又要多付2期差餉, 千八電費, 什麽超合金魂、 GGGG, 睇吓當買咗啦。
今日去望下...
減左價,有興趣既自己去睇下新價錢...
減了百六蚊有多!正呀。