Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: AIR飛行之旅

[ENTERBAY] My NBA Collection

Jordan forever !!
AIR兄超得呀D相
iamfinethankuuu 發表於 24-2-2014 11:16 AM

兄弟鐘意就好,哈哈。
USA Home穿佐敦7代....
Whiplash 發表於 24-2-2014 11:47 AM

冇AJ VII,以後出咗先至算。
每人都有一個自己喜歡的系列{:1_220:}
回復 5# AIR飛行之旅

應承你,我週末放張圖上泥,比大家見笑下
多謝ZARD兄弟嘅贊賞,大家今年繼續一齊傾人偶,哈哈。
AIR飛行之旅 發表於 24-2-2014 02:35 AM

叫EB出快少少先有得傾......,希望上半年出到Rodman。
Ching,Dream Team jersey係淘寶嗎?靚喎!
回復  AIR飛行之旅

應承你,我週末放張圖上泥,比大家見笑下
ilove12inch 發表於 24-2-2014 07:29 PM

好啊,等住睇:D
叫EB出快少少先有得傾......,希望上半年出到Rodman。
ZARD 發表於 24-2-2014 08:47 PM

我都希望快少少,三月中上Jeremy Lin,之前聽講四月上Kevin Durant,我諗EB應該做唔到咁快。跟住之后先至會有Rodman。
Ching,Dream Team jersey係淘寶嗎?靚喎!
ahsi 發表於 24-2-2014 08:50 PM

係,冇錯,三套衫六對AJ 13都喺度買嘅,你搜下{:1_203:}
好熱血嘅NBA collection! :shiny::shiny::shiny::71::71::handshake::$
樓主 set pose 好準同好有動感!
小弟只有白色 23 同 D Rose.
KD 同 Rodman 係我嘅 Target!
好期待樓主以後影多 d NBA figure 相! :77::77:
好熱血嘅NBA collection!
樓主 set pose 好準同好有動 ...
riderfun 發表於 25-2-2014 10:20 AM

KD同 Rodman我都好鐘意,肯定會入手~~~
放心,遲D一定俾大家帶來NBA Collection Part 2!!
My collection, 見笑

各Kobe 迷,唔好丙我:38:
回復 28# ilove12inch

Nice,好勁啊,整多幾張都唔嫌多。好想要PIPPEN,EB快手D喇。
隻公牛KB with bred XI....hahaha 正!