Toysdaily 玩具日報

查看: 9417|回復: 29

[ENTERBAY] My NBA Collection

收集Enterbay嘅NBA人偶已經有一年有餘,前前後後也拍攝咗幾百張呢D人偶嘅相,挑選咗其中部分相片同大家一齊分享,第一次喺本論壇發貼,希望能夠得到大家嘅鐘意與支持,多謝大家!!

最開心嘅莫過於喺新年到來之前,收到嘅三套新波衫,同埋六對AJ 13,等我啲人偶齊齊有新衫有新鞋著,高高興興過新年!!再次多謝各位同好嘅觀賞。
完全感受到師兄對MJ的激情!MJ飛翔的姿態拿揑準確,用盡EB人偶能扭動的狀態,拍攝角度乃體育記者所用,一流中的一流。

特別特別喜愛最後一幅,是夢幻零隊:唯一隊實力在夢一之上!

支持加感謝!
:61: 犀利,好完整既nba collection
完全感受到師兄對MJ的激情!MJ飛翔的姿態拿揑準確,用盡EB人偶能扭動的狀態,拍攝角度乃體育記者所用 ...
ilove12inch 發表於 23-2-2014 06:06 PM

看你頭像應該也是MJ的Fans, 大家以後多多交流。哈哈
喜歡你所講的夢幻零隊這個比喻,贊。
犀利,好完整既nba collection
Bat 發表於 23-2-2014 06:10 PM

仲未買Griffin,買完就完整喇。{:2_304:}
回復 6# AIR飛行之旅

快艇出cp3好過griffin啦!
[quote]回復  AIR飛行之旅

快艇出cp3好過griffin啦!
oscaryiu 發表於 23-2-2014 07:01 PM [
呢個唔由得EB,係NBA話事,NBA話出邊隻就係邊隻嘅。
nice collection and nice photos too.
D相靚到同官圖有得揮!Jordan Dream Team個張單人相同原相一模一樣(除咗對鞋)!勁!
d 相影得好靚,同埋想問最尾果張係真係有6個mj?定係photoshop加工?
D相靚到同官圖有得揮!Jordan Dream Team個張單人相同原相一模一樣(除咗對鞋)!勁!
ZARD 發表於 23-2-2014 08:40 PM

多謝ZARD兄弟嘅贊賞,大家今年繼續一齊傾人偶,哈哈。
d 相影得好靚,同埋想問最尾果張係真係有6個mj?定係photoshop加工?
bfish 發表於 23-2-2014 09:20 PM

真係有六隻咁多:p
最開心嘅莫過於喺新年 ...
AIR飛行之旅 發表於 23-2-2014 05:20 PM

AIR兄超得呀D相:71:
USA Home穿佐敦7代....