Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HGUC Neo Zeong 新自護號 & 限定擴張 Effect Unit

果個時代要咁既SIZE先做到時光機, 仍未夠技術做到叮噹果架時光機SIZE
熱狗OO 發表於 19-5-2014 09:10 PM

熱狗兄請問最後同新自護號對打係邊隻unicorn? 紅FA?

模型係咪冇呢隻隱藏手?
模型係咪冇呢隻隱藏手?
rakuten 發表於 20-5-2014 09:02 AM

呢隻手呢...... 魂限parts啦...............
回復 120# 熱狗OO

哦?﹗是時光機來的嗎?我真係唔知內容…
熱狗兄請問最後同新自護號對打係邊隻unicorn? 紅FA?
takeshi 發表於 20-5-2014 01:23 AM

綠骨UNICORN + 三塊盾; 另外黑獅子都有幫下手

綠骨FA於動畫內從不存在

超多件,大大件
綠骨UNICORN + 三塊盾; 另外黑獅子都有幫下手

綠骨FA於動畫內從不存在
熱狗OO 發表於 22-5-2014 08:25 PM

謝謝!原來綠FA:50:...見到盒HGUC重以為有...甘即係只出現於小說版....
甘隻紅FA點都有快閃黨甘出下嘩...:60:
謝謝!原來綠FA...見到盒HGUC重以為有...甘即係只出現於小說版....
甘隻紅FA點都有快閃黨甘出 ...
takeshi 發表於 24-5-2014 02:17 AM

紅骨FA初戰出了不少, 你仲未睇? 無理由吧, 國內很多即時視頻網頁也有了
紅骨FA初戰出了不少, 你仲未睇? 無理由吧, 國內很多即時視頻網頁也有了
熱狗OO 發表於 26-5-2014 11:26 PM

初初我只係睇左一集半就無睇,因為睇第二已經吾記得曬第一集內容,我相信呢個情況會不斷loop,所以決定等齊先睇,依架凖備開始...:(
如果D手指唔係隻隻直不甩, 可能會有氣勢少少
eric 發表於 19-5-2014 08:23 PM

認同,小弟唔入,都係d手指,非常:72:
初初我只係睇左一集半就無睇,因為睇第二已經吾記得曬第一集內容,我相信呢個情況會不斷loop,所以決 ...
takeshi 發表於 27-5-2014 01:39 AM

哈, 我和你一樣,
每次睇完一集都唔係覺得太好睇, 因為真係太耐先一集, 都唔太明UP乜

結果第七集出前我連續每日睇一集, 結果就通了, 覺得此作真的非常好看
呢隻野... 恕我大膽去猜想

BANDAI唔會咁好死買一隻野送新安洲

動畫中, 新安洲無甩出過新自護號

模型展示中, 無顯示新安洲可以獨立拉出黎玩

我估... 呢隻新自護號隻新安洲係簡化版黎, 下半身係梗左既模完全唔郁得既...
呢隻野... 恕我大膽去猜想

BANDAI唔會咁好死買一隻野送新安洲

動畫中, 新安洲無甩出過新自護號

模 ...
熱狗OO 發表於 28-5-2014 09:23 PM

有甩出過丫

被unicorn打到散哂 果陣
哈, 我和你一樣,
每次睇完一集都唔係覺得太好睇, 因為真係太耐先一集, 都唔太明UP乜

結果第七集出 ...
熱狗OO 發表於 27-5-2014 08:07 PM

我就係預見到睇到第7時可能要再由1-6重睇所以不如一次過....:DDD" />D" />

又發覺我可以等齊先睇(今日都未開始)...反思覺得依架由其故事上真係無當年甘吸引...當年0083一樣係OVA...頭果幾集追看性真係強...
但你評價非常好看又令我大返動力去睇.....