Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] HGUC Neo Zeong 新自護號 & 限定擴張 Effect Unit

HGUC NEO ZEONG fm Japan Players

預留?

2L水樽

冇分色

HGUC GP03 & Neo Zeong

變形!?
HK selling yet ??

4.4kg

我想要個袋啊!
大家唔使唱衰佢,聽老細講呢隻都幾多人訂!
今日瑞記全派新自護, 根據FL facebook, 今日經瑞記運輸派的才會有袋, 再補貨的就算今日自取都唔會有袋
回復 185# francis_lks

要袋,福姑要收多百幾銀.........
今日去到精X 想出手買...點之佢話只收 cash...叫我去咁$ 再回来...算.. save money...買佐唔知幾時砌!!砌咗右唔知放邊..加上又贵.,.咁大盒好'呀位'...買唔出一定drop price
今日去到精X 想出手買...點之佢話只收 cash...叫我去咁$ 再回来...算.. save money...買佐唔知幾時砌 ...
jackwongnt 發表於 30-6-2014 10:38 PM

唔介意冇初回特典袋, 真的可以等下先, 遲早插水.
唔介意冇初回特典袋, 真的可以等下先, 遲早插水.
redfish 發表於 30-6-2014 11:05 PM

呢個環保袋..成舊水...我自己就接受吾到..其實之前開訂要船慢貨果批已經比依架個特典價平三,四舊...遲一星期有...
昨天下午去過福記,一陣就賣左2盒。
聽到D袋都送完了!唔知是否留俾訂貨?
昨天下午去過福記,一陣就賣左2盒。
聽到D袋都送完了!唔知是否留俾訂貨?
kf8041 發表於 1-7-2014 07:05 AM

福記好似冇得訂貨的
又黎萬能 KEY ............ XD
今日去到精X 想出手買...點之佢話只收 cash...叫我去咁$ 再回来...算.. save money...買佐唔知幾時砌 ...
jackwongnt 發表於 30-6-2014 10:38 PM

精X幾錢?{:1_215:}
回復 192# redfish

佢地現在有D post上FB的新貨會留貨,不過我唔知這隻有冇。只是當時個客買還有冇袋跟?初時阿姑話冇了,但過一陣就細聲叫04伙計去拿。所以我先以為留俾其他客!