Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:"Fantastic Four" Reboot

睇見張海報完全冇衝動去睇,summer大把戲就更加唔會去睇佢:ar:
wingsiu 發表於 1-5-2015 10:27 PM
睇見張海報完全冇衝動去睇,summer大把戲就更加唔會去睇佢

我直頭以為係FANS製的 好唔吸引的海報
都會入場睇, 不過HUMNA TOUCH 白人變黑人就真心唔掂, 應該INVISABLE WOMEN同佢唔係兩姊弟MA, 係就唔入場.....
負興趣
見到trailer+海報覺得「做乜_野姐」
今次霍士註定失敗收場:42:
整位黑人做火雞俠唔合攞楫呀!
唔鐘意D美漫隔幾年就重拍 淨睇佢點誕生都睇到嘔
事鬼但啦,我自己睇美漫,都唔多介意啲人種
除左蜘蛛俠...

human torch著火個時都係發晒光架啦

nig唔nigga都無所謂
其實我睇完avengers 2時有種"好彩mavel唔係有埋其他角色的版權姐"的感覺. 因為我覺得 spiderman 同X-men雖然唔係marvel自己拍返, 不過電影都好睇而且有驚喜. 新版F4之前我只係麻麻, 不過睇完2個trailer我如果有時間都會去睇. 講真好唔好睇都真係要睇過至知~ Reboot與否其實又無咩所謂, 試問一套電影每拍一套都至少2年, 有幾多可以keep住同一批演員一路拍落去而唔換人? 始終過o左10年8年再重新黎過我又覺得OK~

一句講晒,新不如舊:cool:
不能吸引我入場的女主角
海報令我覺得新版F4係一套美劇黎!
女主角都年輕但吾靚囉,Jessica Alba太神級喇!:46:
只記得女主角係美劇"American Horror Story"第一季既角式
莫探員 發表於 21-5-2015 12:52 PM
只記得女主角係美劇"American Horror Story"第一季既角式

套野個個死晒,有個死完跑得好快,而家又有個死完可隱形