Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] 電影:"Fantastic Four" Reboot

作為漫畫死忠既我完全接受唔到!
Fantastic Four | official trailer #2 US (2015) Marvel

https://www.youtube.com/watch?v=POBI7OhGB18
drexler22 發表於 27-2-2014 03:46 PM
i need Jessica Alba

no offensive to black.. and i didn't read the comic as well

Jessica Alba:46:
喺上代既Fantastic Four真係又靚又正
圓的變方的?? 換新角色不習慣. 連變化因素都改了.... 平行世界嗎?
其實唔差, 只係接受唔到黒人做...
如果真係要評論, 最主要都係由黑人做human torch (唔係種族問題, 只係因為invisible woman係白人, 細佬係黑人感覺有d怪...)

不過睇完上次trailer已經覺得幾有新鮮感, 至少我唔知故事講咩, 唔似marvel好多電影講到2019年會發生咩事, 成個avengers 2其實未睇都知道6,7成故事講咩. 所以呢套我應該都會睇. 睇下佢拍成點都好~
石佬個樣好堅下喎:shiny:
jeffloh 發表於 20-4-2015 02:29 PM
如果真係要評論, 最主要都係由黑人做human torch (唔係種族問題, 只係因為invisible woman係白人, 細佬係黑 ...

我都有呢個諗法
雖然唔係話零機會
條片入邊都已經有 Victor Doom 個人樣啦..
除左打DOOM真係無其他敵人咩
jeffloh 發表於 20-4-2015 02:29 PM
如果真係要評論, 最主要都係由黑人做human torch (唔係種族問題, 只係因為invisible woman係白人, 細佬係黑 ...

FF套戲距離上畫都仲有幾個月時間
到時又放多一兩個trailer出黎睇到時咪又係估到6, 7成...
無神論者 發表於 21-4-2015 09:41 AM
FF套戲距離上畫都仲有幾個月時間
到時又放多一兩個trailer出黎睇到時咪又係估到6, 7成...

咁咪到時再算lor~~我睇完trailer想睇就會睇嫁啦~ 至少唔會因為reboot就一定唔睇啦~
睇就一定睇, 不過舊既選角望落好好多
頭像被屏蔽