Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ★Wind.JH

[個人收藏] 【舊物分享】HOTTOYS十周年限定SCARECROW 稻草人

回復 2# ricky246

都係同E+個市場價差唔多噶啦~
回復 4# fishnchips

呢一隻嘢認真風水輪流轉阿CHING哈哈

回復 5# ricky246

DX01真係好抵阿~不過E+有DX11唔系咁強迫癥就算啦

回復 6# iwillneverlose

聽講話當年預定果個價好低?小弟入坑遲,之前個價係點都好好奇想知道下。

回復 7# catcat

果隻BATMAN太重口啦,加上完全無意義~費事買翻離占地方~
回復 8# venson8789

CHING呢隻稻草左邊隻眼D眼神好似中咗招?
回復 9# homingwah2005

雙面就算啦...個造型認真太核突了...原本無咁貴我都可以考慮買個全新翻離唔鬼拆,E+呢個價直頭唔洗惗!:70:

回復 10# fishnchips

出離行都係講個信字啫~而且一般出離面交都預咗會CHECK下,多數都唔會帶有問題嘅俾人啦~

回復 11# denniskwong

其實惗開下OK啦,畢竟隻1/4地台拿咗佢個面罩離代表電影一,話曬都算係D代表性人物。

回復 13# weio_o

原本我都係咁惗噶,跟住後來越收就越多了~:49:

回復 15# graffitihim

其實之前我收稻草之前惗過唔知會唔會出個稻草、TWO FACE、BANE打包大套,跟住糾結咗兩個月左右,隻稻草又貴咗幾舊了...跟住就唔鬼惗買咗先算了,最多出套裝果真買多個套裝:$
我都係2010先入坑~當時已經出灑所有TDK既產品,還好當時預算會重出BATMAN! 後追了 DX01 (31XX)+ 十周年版(19XX) + TWOFACE(18XX),當中只有部份後悔聽了這TD的師兄說應要高追DX01,因為人已死同無新戲,唉…搞到我3XXX高追DX01,不過還好後面重出DX11的有多一個笑笑頭,少了一套全警裝,那亦算是不錯,可以笑笑頭用在DX01身上。
這隻我之前用 $16XX 後追了,Twoface 就太貴,後追覺得唔值。
我都係2010先入坑~當時已經出灑所有TDK既產品,還好當時預算會重出BATMAN! 後追了 DX01 (31XX)+ 十周年版(1 ...
phoenix_fai 發表於 22-2-2014 04:07 PM

之前出果套雙素體可以擺多一隻出離,而且都有一D DX11無嘅配件,各有各好咁啦,無乜衝突。
這隻我之前用 $16XX 後追了,Twoface 就太貴,後追覺得唔值。
dewback 發表於 22-2-2014 06:34 PM

雙面主要我覺得配件太少加上個頭又唔系咁似,E+呢個價真係嚇死人:47: