Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[個人收藏] 漫畫版燙斗人: Vintage Iron Man

哈哈哈!劲cute屎
jasontan 發表於 18-2-2014 07:18 PM

Actually I like it
subaqua 發表於 18-2-2014 06:06 PM

可愛........................
Whiplash 發表於 18-2-2014 11:33 AM

多謝幾位師兄支持!:64:

有時玩得有型有款的12"多,轉下口味都幾新鮮,而且頭雕可以自己配,也不錯。
大隻d會好d~~~~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 18-2-2014 12:49 PM

是的,膊頭橫多少許,手瓜起展會更正,期待有其他朋友補完了。:handshake:
以前睇呢隻IM,有邊個估到若干年後今天IM會生金蛋?
ilove12inch 發表於 18-2-2014 03:07 PM

Indeed,tony stark係marvel世界只係二線角色(個人意見),一個發明家,連繫各式人物,提供軍備配件的供應商而已。

多得演happy個個肥仔導演同 Robert D.jr,ironman至有今時今日。
多謝貓大嘅分享,可唔可以pm 小弟係邊度可以買到同幾銀,謝謝
kkkso04010 發表於 18-2-2014 07:35 PM

nice wo..where you get this ? i like this kind actually... but need to body on our own
drexler22 發表於 18-2-2014 09:06 PM

小弟係amazon買的,不過最後一盒都比rraayy兄買埋了....

剛才幫師兄search過,基本上美國可寄外國的購物網都sold out了。

不過見到ironman+狼人的combo set會再販,似乎可以preorder,約usd 3x。師兄可以留意一下,或者去兆萬b1問下有無得訂罷。
現代化卡通版的"游坦之"......{:1_203:}
好似細路扮大人:34:好玩又夠fun!
多謝ching 提供資料

係圖書館揾到本正野...我都好like'IRON MAN'...
現代化卡通版的"游坦之"......
iWatch 發表於 19-2-2014 12:01 PM

天龍八部。。。。。。。。。