Toysdaily 玩具日報

樓主: johntoyskwok

[Hot Toys] SKINNY WOLVERINE

呢隻我都有訂, 我覺得BODY 係梢左, 但整體好型., 因為我唔會DISPLAY 爆衫 MODE, 所以對我冇影響, 頭雕我覺得好OK, Dick.Po兄堆相前後左右都冇問題, 完全冇HT哥哥角度限定問題

睇過戲就知,  曉治·積曼並唔係好大隻, 肌肉就真係好FIT, 樣比狼人外傳時佬左好多, 老實講如果根足呢張相整頭雕, 恐怕我唔會訂了.....
:64: Thanks share~ :71:
[quote]呢位師兄,其實重點唔係HT個SAMPLE同實辦有冇出入
亦唔係我有冇俾HT呃
所以你問我十次點解見個辦係咁 ...
ky92 發表於 12-2-2014 11:07 PM [/

Well as you said, we are all entitle to our own opinions and you can insist on your key points and I can also insist on mine.  I certainly would not bother to convince you.  Discussions can be pros and against and don't always say support HT means killing the discussions.
回復 6# twinsenckw

師兄即係如此,joker也穿左四件,用左普通 body 仲係太腫,
狼人body穿三件就唔自然   ,body 要係太壯,套衫肯定太大件
一看到展示品就觉得很糟了。没想到大货几乎也没改到什么,....
脸相,Body。。。都很.........{:3_143:}
Thanks for sharing :71::71:
真係瘦左一個碼:*:angry: