Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 高達再次站在大地之上 strike gundam

金日天氣唔多好 光差左d 影得唔好 見諒

有突擊邊可以冇佢地(冇買暴風...)

決鬥:我擋

突擊: 主角威能無限大^^

所以 (大家都明白)

長劍型

金次 打 閃電
閃電: 為左報番上次啲仇,  所以我由地獄番呢搵你
閃電高達(阿修羅裝備)

strke:講咁多 都只係換左把刀

結局不解釋..

別問我神盾去左邊
---------------------------------分間線---------------------------------------
wing 收回最大限度

後記:  好耐都冇買過seed hg  , 這次 真係好玩 只要配合 之前果次perfect strike

入這次同時都買左 rg strike + sky master , 但味開工 。

期待 下 下架hg all project

nice photos.  support.
nice photos and story.. thanks for sharing
正, support you fd~~~~~~~
回復 1# sosiuhong525

情景加上旁白文字, 效果不錯:71:
謝謝大大的多圖分享
整返個劇場啦, HG不比Robot魂差
如果另外4子都出2.0就好:42:
完全感覺大大玩得好過癮