Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: G3X

[詢問] Star Wars 6寸系列

wave3幾時出?同埋咩地方有賣依d 6吋系列。
G3X 發表於 1-3-2014 10:30 PM

End of this month:ar:
wave3幾時出?同埋咩地方有賣依d 6吋系列。
G3X 發表於 1-3-2014 10:30 PM

好多地方都有(旺角出名的玩具店/商場)  我自己由於唔係成套入, 所以行開街見到正價都會照買. 一般 斗城, log on都有, 除非要"一出即刻有得玩", 如果唔係應該唔怕無貨~
暫時出過2 wave,2wave而家都唔算難買到~
旺角、網上都見過
唔該哂,各位師兄
Wave 3 just released in US

原本吼住孩記on-line shop隻白兵, 上星期三瞓前個status系coming soon, 瞓醒變咗out of stock. 而呀obi-wan 就有大把貨。
驟眼看obi-wan,luke面相都一貫趕客:63:
都係只入無面見人的白兵算了∼∼
Medicom Mafex 系列都會出 Star wars, 雖然唔知會出咩角色,但肯定精美10倍,6"又多個選擇,唔駛下下屈就孩記"精美"既雕工
Medicom Mafex 系列都會出 Star wars, 雖然唔知會出咩角色,但肯定精美10倍,6"又多個選擇,唔駛下下屈就孩記 ...
kevchan1103 發表於 5-3-2014 09:31 AM

如果出到除頭盔版就正~ :78: