Toysdaily 玩具日報

查看: 5355|回復: 23

[詢問] Star Wars 6寸系列

請問依個系列有沒出過anakin同Luke (武士復仇套黑杉造型)?
梗係未出啦, Star Wars 孩記諗住食幾代, 你慢慢等下啦.
或者見仲有咁多死貨,出多一兩代就難產。{:1_203:}
或者見仲有咁多死貨,出多一兩代就難產。
Mcfarlane 發表於 8-2-2014 02:17 PM

佢出成咁(價格高&質素差),佢唔難產,我都可能頂佢唔順放棄。
唔該哂,各位師兄
佢出成咁(價格高&質素差),佢唔難產,我都可能頂佢唔順放棄。
vfaiyuenv 發表於 8-2-2014 04:42 PM
Darth Maul個樣都唔差,不過價錢真係貴左小小
我覺得最正系Luke 的 全黑Jedi Knight 衫
呢個系列有啲雷聲大雨點小既感覺…
不過我都會支持既!
Anakin is coming soon.He is in next wave,wave 3:^
只會儲troopers, 所以之前wave2無入, 等緊wave3的白兵~~~
只會儲troopers, 所以之前wave2無入, 等緊wave3的白兵~~~
jeffloh 發表於 10-2-2014 01:34 PM

Wave 1個隻Sandtrooper出得好正,我都好期待遲下個隻Stormtrooper
Wave 1個隻Sandtrooper出得好正,我都好期待遲下個隻Stormtrooper
天涯孤客 發表於 10-2-2014 03:07 PM

我自己喜歡"前傳"d 兵多d, 不過基本上係兵我都照入的~ 1wave多數得1隻係兵, 又成幾個月先一個wave, 應該都唔肉痛o既~
jeffloh 發表於 10-2-2014 01:34 PM
wave3幾時出?同埋咩地方有賣依d 6吋系列。
wave3幾時出?同埋咩地方有賣依d 6吋系列。
G3X 發表於 1-3-2014 10:30 PM

唔通胎死腹中,唔入行貨?!:unhappy: