Toysdaily 玩具日報

[詢問] 如果唔見哂d單...........

失而復得,人日快樂!:71:
希望你早日解決問題....
好彩樓主搵得返,幾張單唔計炒價都大拿拿幾千蚊
頭像被屏蔽
未有派貨消息真係唔好袋晒d單喺身…:(今次搵返快d裝香還神
真好彩~~~~~~~~~~~~~~~
失而復得
恭喜恭喜
超港人 發表於 6-2-2014 12:49 PM

X 2 X 3 X 4
回復 12# irontuba

放心晒~~~ 以後記得收好d啦~~~ (我會用iphone影張相keep個record, touchwood出事都可以搵得返張單number~)
弓起ching搵得返~

快啲影印/影相backup
多謝咁多位師兄的提醒!!!!!
我真係唔敢再隨身帶了.....
希望有師兄能引以為鑑.....
雖然我不是炒家...但加埋都幾千銀...
如果補唔返....我真係唔會再後追了.....
回復 4# jackal3890

jackal3890 師兄說對, 我都曾經聽HOTTOYS說過認單唔認人..
我唔明點解覺得咁重要嘅HT單,又唔係身份證咁要跟身,
點解要帶喺身四圍去咁大機會整唔見,唔通日日跟身拎出嚟望一望會早派貨啲:34:
希望樓主經過今次教訓都係將HT單放喺屋企,除非屋企火燭,
如果唔係冇嘢比擺屋企更方便同保險。
多謝咁多位師兄的提醒!!!!!
我真係唔敢再隨身帶了.....
希望有師兄能引以為鑑.....
雖然我不是炒家...但 ...
irontuba 發表於 6-2-2014 02:15 PM

好彩{:1_235:}
係囉,未攞得就唔好再袋出街喇,今次真係得咗個教訓。虛驚一場!
如果汁到你D單個條油唔老實又羅D單去賣的話真係己麻煩,害己害人
davehammer 發表於 6-2-2014 11:22 AM

嘩咁買訂單米好危險? 如果條友呢頭賣呢頭走去HT報失?