Toysdaily 玩具日報

查看: 18415|回復: 31

[詢問] 如果唔見哂d單...........

我今日出去做野唔見左本schedule.......
d Hot toys單係哂入面............:die:
有Thor la...兩張42啦.........batman武器庫la......... PPS 002 la........mark 17 la.....:help:
我想請教下有經驗既師兄.......我可以點做.....?????
係米要報失HT先會受理........?????
求賜教!!!!!!!!!!!!!!!!!:79:
好似可以去HT給你资料補回,但每張好似50$??:80:
回復 2# bin

果d應該係純粹for bid單嘅人加資料....
我果兩張42都係bid返黎...一張有加一張無加....
但依家唔見單....可以點做T.T
回復  bin

果d應該係純粹for bid單嘅人加資料....
我果兩張42都係bid返黎...一張有加一張無加.. ...
irontuba 發表於 6-2-2014 01:35 AM

你有影抵D單? 你加资料的$50由你另外付? 不要灰心住, 去HT問, 應有辦法{:1_202:}
唔好咁易放棄,揾番賣家,求佢報失出過張單,比HT $50,比賣家$⋯⋯

如果HT吾信你吾補, 可否考慮報警報失, (如果有單影印更好,有編號),之後拿報失紙去HT補,但當然有你資料的才可!:57: 我只建議
我覺得唔係問题...佢地都有張單嘅copy...冇人會同你同姓同電話...要唔要手續費就唔清楚啦...good luck Ching
咁大鑊!:50:希望師兄快啲搵番啲單啦!唔係bid啲單都幾煩呀!叫賣家報失可能係可以!但如果係賣家上仲有一個賣家咁都真係凍過水啦!所以我未得都係唔會袋單!最多明天攞!有成十幾廿張單一跌就真係補果50蚊都冇命呀!

第一時間挭係通知ht 先
我諗佢會教你點做
我諗派貨派到最後冇人認領嘅單佢有方法幫你卦:@
Btw 真係聽到都覺慘
如果有加自己名的, 應該可以直接去補發新單(當然都要比手續費)

如果無加名的, 我相信只可以搵返之前賣單的人幫手. 因為在HT立場上, 無可能咩都唔睇就幫阿A去改阿B d單的資料. 如果係咁, 我以後唔洗訂, 知道有朋友訂就打電話去改資料算了.
多謝咁多位Ching 教路!!!!!
主對我也不薄!原來只係漏左係尋日做野嘅地方!
虛驚一場......{:1_200:}
不過今次真係一個好大嘅教訓.....
我會將d單放返係屋企.......{:1_207:}
回復 12# irontuba Lucky you
回復 12# irontuba

恭喜你!{:1_239:}真係唔好袋住啦!放返屋企好啲呀!小心啦!兄弟!咁都好呀!可以俾大家討論吓可以點處理
回復 12# irontuba

恭喜你!{:1_239:}真係唔好袋住啦!放返屋企好啲呀!小心啦!兄弟!咁都好呀!可以俾大家討論吓可以點處理

如果汁到你D單個條油唔老實又羅D單去賣的話真係己麻煩,害己害人:42: