Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: gravegrave

[個人收藏] Zoids Liger Zero 長牙獅零式(更新11樓Part2)

回復 11# gravegrave
真係好match~ very nice~:71:
太耐了…忘記了原來有合金成份!咁當時真係超平!!

回復 15# Gainax

HMM~我都入晒成set Liger Zero~

但只砌了normal mode…(+龍鬼) 若果砌晒要重複砌4隻本體…
諗起都覺得辛苦…{:1_206:}
回復 12# cartoon
謝謝支持^ ^
話說最近我都忍不住手入了HMM Liger Zero... ...但骨架脆弱嗎@@?
師兄這隻好物來的~感覺像暗黑大陸的飛龍同直立龍的始祖

回復 13# williamhychan
講起Blox...以前買落的已經冇力了...姿勢下垂T^T

回復 14# ygat2005
多謝羊大支持^ ^

回復 15# Gainax
{:1_201:}HMM下的無限獅虎才是重點嗎~
一直都找不到> <""""第一次見是網上天價拍賣T^T

另外Jager是素組嗎??感覺很不錯=  =+

回復 16# 5_roy
往事總是美好XDXD

有機會也放相上來一起分享啦^ ^

見大家收藏這麼強勁, 又分享下先
早期盒蛋情境系列
:64: Thanks share~ :71:

參一腳 見到zoids不得不分享XD
舊圖
索斯POST係必須要支持的!
雖然我POST索斯因為無人睇既關係, 例牌會搭單其他野先出POST, 哈哈
果汁先生 發表於 7-2-2014 02:49 AM
我有睇開ching post XD 不過系其他區:p
忍唔住耍出手啦:67:,盒我就冇儲啦,多年珍藏都係呢個櫃

回復 17# gravegrave
其實我&#21946;你1樓post 完已經想分享小弟&#22021;劣作…

但…唔知唔識點uplaod 相… ^^""

回復 19# ++Dears++yin
我都有買村雨透明疾風,無限,但無買原版…

全部未開~~~ XXDDDD

回復 21# xyz2001142
師兄超勁&#21526;!勁齊!!!

這舊物是GUNGYALADO...是暗黑大陸首都護衛機獸...擁有離子炮及火燄鎗...模型本身可二段變型....可二足或四足步行..

HMM zoids可以用長者來形容...表面多細緻紋理....但關節就不宜扭動太多...因為
膠料結構強度不足容易折斷...再加上HMM的通病係四肢無力...長期擺放最好加支架支撐....

搵左幾盒hmm撐您....

回復 23# cartoon

empire command wolf :63:
if you not assemble, just sold me...:57:

骨架脆弱嗎?:36:
http://www.dalong.net/review/kotobukiya/z22/z22_p.htm
HMM 四支無力 係要睇邊款
好似龍鬼同Blade Liger…真係軟爬爬…
但Liger Zero 真係超讚~各方面都改善不少~

Jager是素組呀,HMM砌起真的很靚  

夜ma ma 又post下動物園一角{:1_233:}

睇下呢個post原來都幾多師兄玩zoids呢 :71:

my zoo:65: