Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHMonsterarts AVPR Alien Warrior.

THERE ARE SOME PLACES IN THE UNIVERSE YOU DON'T GO ALONE, BUT THIS TIME ON EARTH EVERYONE CAN HEAR YOU SCREAM... :Q
終于有時閒po異形戰士上TD,極期待下一隻P狼仔,亦期待Predalien會出。:handshake:
去相吧!:x

企直狀態。

條尾好長。

四肢步行狀態。

口部有關節。

Inner Jaw可以伸出,不過唔可以發射。

條尾都幾精細,但係某幾節球關節好鬆,條尾好易甩。{:1_207:}

Chestburster,蟲一條。

某啲角度睇好似某部分器官。

Ovomorph,異形蛋。

黑暗中出嚟嘅異形。{:1_217:}

“Xx!!呢..呢度有異..異形呀...!!”

盒内有嘅figure。

同Agito Burning比較。

企直比較。

你走唔甩架!:love:

有說Xenomorph可能原本係遠古時代高文明種族。

模仿電影海報之一。

模仿電影海報之二。

多謝觀賞!!:64:
Xx!!呢呢..呢呢幅GIF嚇左跳.......{:1_197:}
支持支持!
相影得好有氣氛!我就係攞唔到個動作
回復 2# dKBGJ2

回復 3# 龍星丸

多謝,多謝支持!:shy: