Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] [轉載] Hottoys Japan Howard Interview

好想佢出雷電........
Howard 主力市場的大熱產品, 同時兼顧較小眾產品, 兩者取得平衡便令真正狂熱迷得益,佢響呢方面都算成功打造出一條營商模式。

我都期待隻Batman Returns呢~

:)
回復 49# mars0083
己經出咗3隻wolverine, 仍未見cyclop and storm 令 wolverine 可玩性大減。
Howard 主力市場的大熱產品, 同時兼顧較小眾產品, 兩者取得平衡便令真正狂熱迷得益,佢響呢方面都算成功打造 ...
mars0083 發表於 5-2-2014 02:14 PM

等緊佢找數
女星方面,
佢話左會出
巫婆女王啦 !! (安祖蓮拿)

星戰系列無晒影.......!!!!!!!!!!!!!!!!
之前講過會出Pepper, 衣家連影都冇...
之前講過會出Pepper, 衣家連影都冇...
fishnchips 發表於 5-2-2014 08:18 PM

其實真係好唔明,lM出到飛起,女主人竟提都唔提!我相信以HT今時今日能力,出便裝版無乜佩件,四個月乜都得(快過mechanic)。

亦相信十個買lM的人,最少五個會買個女主人湊一家。

為什麼?
其實真係好唔明,lM出到飛起,女主人竟提都唔提!我相信以HT今時今日能力,出便裝版無乜佩件,四個月 ...
ilove12inch 發表於 5-2-2014 09:08 PM

希望今年 Summer Exclusive 會係 Pepper。用返上年 The Mechanic o既銷售方法,咁玩家就皆大歡喜,慢慢買,唔洗食炒價,想買o既人都買到。