Toysdaily 玩具日報

查看: 25815|回復: 52

[Hot Toys] [轉載] Hottoys Japan Howard Interview

2014 繼續 IRONMAN 3,個人比較期待 Batman Returns

http://www.hottoys.jp/magazine/mothot/1407.html
會出回到未來  期待中....
回復 1# dewback

回來在 2013 年上一個令人難忘的情節。

辣妹 2013 年是鐵的人,是。
隨著鐵男 3 部電影的回聲
為一個陣容相關產品開發與我們擁有的愛
你的反應是很好,非常驚訝。
是令人難忘的經歷,
在原宿舉行了事件,東京是 '鋼鐵俠 300%'。
香港特別行政區和其他主要城市,各種鐵男人事件舉行
此事件被認為它自己規劃的日本是很有趣的。

在 2014 年,目標和願望。

我覺得會非常令人興奮 2014 年。
鐵男 3 其次是進一步部署在那之外 !

也宣佈一些新的 [奇跡] 作品,期待親自
比如"蝙蝠俠回報,"回到未來
好萊塢經典之作計畫。

作為整個熱目標
客戶的要求被設置為很大的障礙
我繼續滿足產品。
所以有的新產品、 新的想法
我認為是為了形成,然後繼續像挑戰。

鐵男 3' 的下一項。

目前,固非動力服,卻有很多。
每個人都繼續歡呼我們,結束你的關係將不勝感激,
我們相信,你想要三維一切直到 42 馬克 !
可能會將接受大約 5 年的時間。

日本 seorimjang 一詞。

日本將支援都是對我重要。
謝謝,今天是有。
因為我喜歡從這熱玩具生產更好的產品
我們還支援謝謝你 !
總之又係狂出iron man:34:
用5年時間來完成42件鐵甲!?
拖慢腳步得唔得, 我唔係咁想年年玩幾隻IM LAW.

到底BACK2FUTURE出那1集先?
頭像被屏蔽
仲有鋼鐵俠!!!希望翻出一至七的合金!!
由8出至42,唔係隻隻都人人喪追,滯得十隻八隻,仲有無勇氣出落去?

由Mark1儲到42,唔講錢,講地方真係好蝦人:6個七連庫咁大呀!
不如出T-800 endoskeleton + t-600 etc. diecast 好过啦
頭像被屏蔽
支持翻出mark1~7,最好係超合金
總之一句講曬hottoys冇左ironman係會執笠的{:1_228:}
總之一句講曬hottoys冇左ironman係會執笠的
wing1123 發表於 1-2-2014 02:21 PM

總之一句講曬 Marvel 冇左ironman係會執笠的

總之一句講曬 Robert Downey jr 冇左ironman係會執笠的

總之一句講曬 avengers 冇左ironman係會執笠的

總之一句講曬 captain america 冇左ironman係會執笠的

總之一句講曬 thor 冇左ironman係會執笠的
咁又唔可以咁講,事實上市場係有咁大需求,生意角度又冇理由唔出
HT有出冷門嘢,但市場反應又如何?
好想快啲有back to the future架車 delorean, 但如果好似batman車咁大, 又係得個睇字.