Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Viper

[分享討論] PLAYARTS KAI 軍佬, 櫻

我都試過擺定鏡POSE, 但點擺都唔似, 放棄咗! 都係鐘意8人街霸個軍佬多啲:he:
{:1_240:}尼個同8人街霸軍佬有麼唔同?
軍佬我都有買,所有POSE我都試過都係唔似,所以都係就咁企係度出拳算。
另外RYU同KEN我都有買,好明顯去到KEN好扭左少少,應該會愈出愈好掛~~
不過其實真係唔知佢仲會唔會繼續出,以佢呢個風格我覺得蘇聯佬應該會好正,著得衫愈少愈細機會D關節穿崩
回復 17# Mr.九流

感覺個樣惡相左好多,最緊要冇左把疏做招牌動作麻
軍佬我都有買,所有POSE我都試過都係唔似,所以都係就咁企係度出拳算。
另外RYU同KEN我都有買,好明顯去到 ...
ctcctf 發表於 11-2-2014 11:11 AM

:shy:其實我最期待系印度佬
回復  Mr.九流

感覺個樣惡相左好多,最緊要冇左把疏做招牌動作麻
sunrise1234 發表於 11-2-2014 12:59 PM

街霸命水唔好,出親d系列好多都斷尾。。。。希望8人+4天王街霸可以完我既夢

PS:手賤買咗異色版豪鬼:die:
其實我最期待系印度佬
Mr.九流 發表於 11-2-2014 01:18 PM

印度佬如果有配埋軍佬呢對手恉就好喇,我會即刻買番春麗陪佢玩~~
印度佬如果有配埋軍佬呢對手恉就好喇,我會即刻買番春麗陪佢玩~~
ctcctf 發表於 11-2-2014 02:29 PM

:shiny:印度假藤鷹。。。到時D相米要18XX
ctcctf 發表於 11-2-2014 02:29 PM

而家都搵唔到原色春麗, 搵到都怕質素唔及新果d好
回復 22# ctcctf

我覺得用蘇聯佬的十字旋風撻正啲喎!{:1_203:}
而家都搵唔到原色春麗, 搵到都怕質素唔及新果d好
Viper 發表於 11-2-2014 05:27 PM

我都搵左一段時間都搵唔到,都唔知邊度有得賣。
回復 25# sunrise1234

可能我受當年街霸漫畫影響,印度佬達賴爾應該同春麗玩~玩~~~HEHEHE
回復  sunrise1234

可能我受當年街霸漫畫影響,印度佬達賴爾應該同春麗玩~玩~~~HEHEHE
ctcctf 發表於 11-2-2014 06:20 PM

怨念, 當年我太純...冇機會睇呢套港漫, 唔知邊度有得睇番
回復 28# Viper

http://www.kyomh.com/comic/6119/
你可以試下呢個睇唔到