Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: icyhugs

[劇場創作] Victoria Park: DC vs Marvel

樓主,你只是佔領維園!:he:
下次到中環影吓啦,貼提D!:58:
Well, there won't be any good toy shop left if the mainlanders keep turning all local small shops into cosmetics and medicine stores! So, even if u pay 0 attention to politics, it will still screw u in the end

支持樓主美圖劇場,但就反對在玩具forum宣傳政治。難道我開個post反佔中又無問題嗎?
頭像被屏蔽
支持樓主,  及好認同nosister 兄既睇法.:71:

回復 12# nosister
我覺得分享相片就係好, 支持樓主係有心人, 其他唔同意咪唔回應LAW, 或者報警啦,宜家係香港要做奴隸既人唔爭在幾位師兄, 你地都諗住, 做 霍啟X, 私煙, 振中今, 維穩費點少得你個份. 今又可以買多兩隻IM. 恭喜WO.

跪在地上既奴隸, 唔係最憎主人, 係最憎想站直既人. 幾位 {手指} 師兄 {手指} 可大聲講 :[好煩呀,  樓主你企係度, 有冇尊重過我地跪係度既人]{:2_302:}

呢個POST 好快就應該會消失, 奴隸就可以返去數錢了

消失之前....多謝上面幾位企係度既師兄, 你地比我知道, 玩玩具唔係宅男, 唔係賺到錢就只懂享受, 拎住幾百個IM 係個櫃度就以為自己擁有世界. 呢D 英雄玩具, 我喜歡係因為佢所代表既價值.

"The price of freedom is high, and it's a price I'm willing to pay! If I'm the only one, so be it. But I'm willing to bet I'm not."
    ─Captain America
回復 22# darker26

唔駛奴隸前、奴隸後..... 我都支持普選,不過每日電視、電台、公司茶水間都已經充斥著太多關於政治的話題,只係想討論返玩具please~~

玩具討論 區 有咩奴隸?

企係度? 甘有型就未見過 , 訓係地度 喊苦喊忽 賴死 比人拖走就見得多

.
回復  darker26

唔駛奴隸前、奴隸後..... 我都支持普選,不過每日電視、電台、公司茶水間都已經充 ...
fishnchips 發表於 9-7-2014 03:10 PM

呢個我都明, 玩具論壇都係講玩具吧, 只係見因為一幅圖, 就有師兄要打壓樓主.,其實唔需要, 好快個POST 就會被消失, 那又何苦, 係個POST 死前, 再踏一腳.

BY THE WAY, FISH 兄, 你有心, 就巳經站在地上.
呢個我都明, 玩具論壇都係講玩具吧, 只係見因為一幅圖, 就有師兄要打壓樓主.,其實唔需要, 好快個PO ...
darker26 發表於 9-7-2014 03:23 PM

樓主有權在“玩具劇場”裏面透露出政治信息,只要沒有侵犯到版規便可。

同樣,其他版友也有權對這個“玩具劇場”作出評論,只要沒有侵犯到版規亦可。

一有反對聲音就是打壓?

這不是“民主”,這是小學雞。