Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Ex 白羊座聖戰version 薛安 已開訂

D人應該會等再版...
冥雙應該唔多人買...
見鋪頭開訂都開好耐...
小堅 發表於 12-2-2014 04:21 PM

唔知冥撒卡同黃金史昂, 邊個多人買呢?
我會揀冥撒卡~
唔知冥撒卡同黃金史昂, 邊個多人買呢?
我會揀冥撒卡~
denniskwong 發表於 12-2-2014 04:28 PM

如果要我揀都會揀冥雙子...
:71:
不過兩個都係屈錢之作...
冥雙子雖然件甲唔同,但得把匕首,價錢又加好多...
薛安就更加唔駛講,換個頭其他一樣...
冥雙起碼電鍍唔同色,件甲既設計都有少少唔同
史昂就唔使講,真係淨係得個頭唔同…而且之后一定會出冥白羊,答案不言而喻:36:
Sure 冥撒卡....................
如果要我揀都會揀冥雙子...

不過兩個都係屈錢之作...
冥雙子雖然件甲唔同,但得把匕首,價錢又 ...
小堅 發表於 12-2-2014 04:36 PM

咁講點解卡隆又冇咩人小........
先唔好算限唔限定先, 我發覺誠意上卡隆仲搵笨過史昂, 不過出黎既反應好唔同.
先唔好算限唔限定先, 我發覺誠意上卡隆仲搵笨過史昂, 不過出黎既反應 ...
denniskwong 發表於 13-2-2014 12:32 PM

因為後追的人買不回雙子當佢再版而已,再講無加到yen價的,而現在史生加左1500yen
先唔好算限唔限定先, 我發覺誠意上卡隆仲搵笨過史昂, 不過出黎既反應 ...
denniskwong 發表於 13-2-2014 12:32 PM

我覺得始終卡隆既人氣點都高過薛安...
係神話角度黎講,撒卡同卡隆個樣都算係1.0版...
而薛安出過既版本實在太多...
如果EX薛安只係個頭唔同既話...
好多師兄會用返神話個頭黎放上去,雖然要用寶貼之類既野...
再加上Y兄所講加左價...

不過我印象中個時話會場限定出卡隆個陣都有人小...
例如:叫笨大再版撒卡好過之類...
反而我覺得個時買既人少,後追既人就多...

會自己要個D一早去晒頑X到訂,截左仲有尋X等等...
點知日本第一日已經炒到,睇住個價由千幾去到依家二千幾...
就算港魂開訂都好,好多見到日版炒既人都訂埋一份,包括本身唔會個D... (到貨拎去放掛)
個時港魂個價已經貴成倍...
我只係認為聖戰version就唔該整埋戰損。
而薛安出過既版 ...
小堅 發表於 13-2-2014 01:43 PM

我就係見限定+炒起先係港魂度訂
撒卡和卡隆我都有
只係冇玩開網拍懶得放上去賣
我就係見限定+炒起先係港魂度訂
撒卡和卡隆我都有
只係冇玩開網拍懶得放上去賣
san328 發表於 13-2-2014 02:35 PM

即係你入來為左賣{:1_215:}
史昂應該加埋套教皇衫咁我會覺得吸引啲
隻冥撒卡睇得出真係趕住出...實物一d氣勢都冇, 完全冇晒ex果種帥氣
個樣仲好像小朋友咁...
大家去海港斗斗城睇下就知咩事...隔離隻光牙仲成熟過佢 denniskwong 發表於 12-2-2014 04:02 PM

頭先食飯專登走落去睇, 一望, 心諗, 嘩!好彩當初無訂到, 個樣跟本就唔係撒卡個樣, 佢用返伎子個樣都無咁嬲, 原本都諗住如果ok的話,
又唔炒都會入, 而家個樣仲衰過國內出個隻模型(應該話個隻模型出得好好), 而家我直頭決定唔買EX冥衣, 慳返唔少 :36:
頭先食飯專登走落去睇, 一望, 心諗, 嘩!好彩當初無訂到, 個樣跟本就唔係撒卡個樣, 佢用返伎子個樣都無咁 ...
kyostanley 發表於 13-2-2014 03:30 PM

係咪呢都話唔係架啦!!!!!!!!!!!
完全冇撒卡陰沉既感覺, 仲幾天真開朗咁樣.............
而薛安出過既版 ...
小堅 發表於 13-2-2014 01:43 PM

同意同意~~
卡隆始終冥王篇拿番唔小人氣, 點都hit過史昂.
而且個價真係好癲, e+後追起碼2k先得...

好多人買卡隆都當係后追雙子,因為雙子從來無再販
相反白羊好已經再販過,好多人都已經有,而且明知遲早會出冥衣版,感覺太搵笨了